Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge a Homer prožili jako mladý pár milostné dobrodružství během natáčení velkofilmu Písky kosmíru v Mexiku. Alespoň to takhle vypráví Šáša Krusty, který vzpomíná na své filmové vzestupy a pády... (TV Prima)

Recenze (9)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štve mi, že se v současných epizodách tvůrci snaží více než celému světu zavděčit zejména svým domácím divákům a každý druhý díl oslavuje Ameriku v té nejnásilnější podobě, což mě, jako neameričana, zrovna dvakrát neosloví. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špeciálny diel pre milovníkov scifi. Predovšetkým tých béčkovejších z minulého storočia. Príbeh Krustyho ako režiséra v kríze nakrúcajúceho scifi film môže pripomenúť Felliniho 8 a pol, ale neviem, či to bol aj zámer tvorcov. Tým určite bol odkaz na Mad Maxa a za záverečnú prestrelku by sa nemuselo hanbiť žiadne talianske scifi béčko z osemdesiatok. Nie je to síce hitparáda tých najlepších fórov, ale tu skôr ide o tému a ako k nej máte blízko. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Sands of Space was a go, and the studio hired the least-qualified crew they could find, including a young couple whose love was just starting to bloom. She was full of optimism, and he was slightly less fat than he was going to be." ()

Reklama

Reklama