Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ned Flanders posílá svého nevěřícího syna na převýchovu k Simpsonovým... (TV Prima)

Recenze (8)

LEATHERFAC odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy bych nevěřil, že dám Simpsnům odpad, leč je to tu. Tak zoufale nudný, nevtipný až trapný díl tu ještě nebyl. Přechod k Disneymu seriál naprosto definitivně pohřbil. Druhého filmu se už nedočkáme. Vlastně už ani nechceme. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší odmlce díl z těch nejnovějších, co mě už jen netradičním intrem hezky vtáhl do děje a nepustil až do úplného konce. Sice jako věrný ateista nijak neholduju Flandersově nátlaku na všudepřítomnou víru, tady byla ale podána tak zábavně, že nemůžu hodnotit jinak. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rod, teda vlastne Tod, prestane veriť v Boha, pretože... pretože život. Čo však na to milujúci tatíčko? No hádate správne, skončí U Očka. A Tod u Simpsonovcov, aspoň do doby, kedy sa zase začne nedobrovoľne modliť. Alebo dobrovoľne, záleží na okolnostiach. Homer a Ned sa dostávajú aj do neba (nemám na mysli U Očka, ale skutočné nebo) a každý vidí tú svoju verziu raja. Ježiš taktiež niečo povie a Boh by ho už najradšej videl preč z domu... proste satirické ako každý diel venujúci sa kresťanstvu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • V této epizodě vůbec poprvé nepíše na školní tabuli v úvodní znělce Bart, ale někdo jiný (Todd). (Alfréda)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Todda. (Duoscop)

Reklama

Reklama