Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sabrina je dcerou šoféra, který pracuje u ukrutně bohaté americké podnikatelské rodiny. Od mládí miluje bohémského mladšího syna rodiny Davida. Nikdy mu ale o své lásce neřekne, jen k němu vzhlíží. Sabrina ze stromu pozoruje večírky a život smetánky. Otec ji pošle na zkušenou do Paříže. Zaměstná ji časopis Vogue a Sabrina se z ošklivého kačátka za dva roky změní v pohlednou, sebevědomou ženu. Vrací se do Ameriky a proutník David se mezitím seznámil s velice bohatou doktorkou Elizabeth. Víc než on o manželství stojí jeho rodina, která touží po spojení velkých majetků. Návrat Sabriny je ale čárou přes rozpočet, protože David se do ní zamiluje a plánovaná svatba se hroutí. Starší bratr Linus, který vede rodinnou firmu a nemá moc času na známosti dostane nápad: obětuje se, chce, aby se Sabrina zamilovala do něj a Davida pustila k vodě. Jeho plánem je odklidit Sabrinu zpět do Paříže. Pak ale zjistí, že to, co nejdřív hrál, se stalo skutečností a Linus Sabrinu upřímně miluje... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Ford není Bogart, Ormond není Hepburn. Co v původním filmu fungovalo, bylo milé a okouzlující, tady ztrácí veškerou logiku... Navíc milé náznaky v původní Sabrině tu jsou podány tak, aby to pochopila i babička z Kopanic... boha jeho. Ne všechno se dá předělat... a u filmů s Audrey by se to mělo rovnou zakázat:-)) ()

Athlona 

všechny recenze uživatele

Sabrina-1995 Osobne me je jedno co rikaji odbornici na filmovou kritiku a nikdy jsem se ji neridila i, kdyz ji rada ctu, ale tento film se klidne muze srovnat s "originalem" z r.1954 v hl.roli a Audrey Hepburn a Humphrey Bogart, pritom v tomto remake Harrison Ford dle meho nazoru o dost predci H.Bogarta v podani,osobnim sarmu a vtipu.Julia Ordmon je okouzlujici jako vzdy a Nancy Marchand v roli matky Maude Larrabee me v nekterych scenach pripomina mou maminku:-))jak jiz oblecenim,tak i chytrosti a laskou a prehledem o "kseftu":-). Pri sledovani tohoto filmu jsem se nenudila nikdy me neprisel, ze je zbytecne prodluzovan a "napeti" bylo citit, az do sameho konce.I kdyz byl film pojat moderne a oprasen od prachu originalu /preci jenom 40 let je 40 let/vysledek je velice pekny a priznam se, ze pri nekterych scenach me i slzicka ukrapla:-).Remake,ktere po vice jak 10 letech po natoceni,obcas skonci v mem DVD pristoji a ja se rada ponorim do deje lasky s dobrym koncem , jako tisice dalsich romaticek:-),nominace na Oskara za hudbu,ktera je opravdu velice pekna, takze odemne 5 hvezdicek protoze ten film miluji! ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Něco tomu remaku Wilderovy klasiky chybí, snad více romantická atmosféra, snad větší přesvědčivost. A tak ho nezachrání ani překrásná Ormondová, ani výtečný Kinnear, ani stárnoucí Harrison Ford. Příběh Sabriny, právě dospělé dcery šoféra sloužícího u dvou bilionářů, která se zamiluje do obou z nich a s nimi jedná jako rovná s rovnými, možná to je to, co mi vadilo. Nebo to byly Fordovy nepříjemné brýle? Či snad jsem Kinnearovi neuvěřil heterosexuála, když tak výtečně zahrál "toho teplouše odvedle" v Brooksově filmu Lepší už to nebude? - Asi tomu chyběl za režisérskou židlí Wilder. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=-AP8ulApEOk ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Tohle je moc příjemná romantika. Tu komedii bych tam sice asi nedávala, protože člověk se maximálně usměje, ale to vůbec není na škodu. A Julia Ormond je půvabná jako vždy a s Harrisonem Fordem jí to sekne ještě víc:) Co mi ale vadí je asi to, že pro mě Greg Kinnear rozhodně nepředstavuje nějakýho sexsymbola, do toho solária by mě rozhodně nedostal. --------- Z původních 3* musím jít níž po tom, co jsem viděla Sabrinu s Audrey. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Všemi odborníky zavrhnutý a přece pro mě velmi pohodový remake v žánru romantické komedie. Julia Ormond je opravdu okouzlující a je pro ní evidentně složité si mezi takovými "bratry" jako jsou Ford a Kinnear vybrat :) Nic světoborného, ale kdo se chce naladit na strunu - pohoda, vtip a romantika - může s klidem vstoupit. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • 13 Rue des Beaux Arts je adresa L'Hotela v Paríži. (misterz)
  • Skladbu "Theme from Sabrina" zložil John Williams na počesť svojej zosnulej manželky, herečky Barbary Ruick. (Kubrickon)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno