Reklama

Reklama

Mizerná jízda

Trailer 1

VOD (1)

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (72)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pane jo! Tohle bylo sakra hustý! Film je vlastně vědomý amatérismus, kde hlavní tvůrci vymysleli kostru jednoduchého příběhu a tu situují formou skryté kamery do veřejného prostředí a situací, kde jsem teda místy doslova zíral. Něco na způsob Borata, ale akčnější. Tohle může vzniknout fakt jen v Americe. :-) ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Kdyby tuhle prankovinu udělal někdo o trochu méně vtipný než Eric André, bylo by to horší. Objektivně 3*, ale hlavně díky Ericovi jsem se docela často smál - např.: muzikálová scéna, obraťte autobus, lowpoint scéna s týpkem z armády a další. Myslím ale, že Eric André show je přesně to v čem Eric vyniká, krátké bizarní skeče s absurdní pointou + drobné nechutnosti a trollování celebrit. Naroubovat na jeho vtípky celý příběh v celovečerním filmu je těžké a stále si myslím, že se to vydařilo víc než třeba Between Two Ferns: The Movie nebo Bad Grandpa. A nevím proč, ale role "Lil Rel Howery" mi připadá, že byla skoro napsaná pro Hannibala Burrese, ale on na poslední chvíli odřekl. Tiffanny Haddish svou roli překvapivě zahrála skvěle i když jsem ji nikde před tím neviděl. Její nachytávky na kolemdoucí s ní fungovali. Objektivně 3*, ale za mě 4*. EDIT: Po zhlédnutí na Netflixu zvedám hodnocení. Asi nejlepší mi na tom přijde právě ten klišoidní příběh. Tvůrci samozřejmě ví, že tenhle je to klišé. Naprosto se řídí tříaktovou strukturou a je zajímavé vidět, jak lidé na tenhle provařený příběh reagují. Je pro mě strašně zajímavé sledovat normální lidi, jak věří, že to co se děje před nimi je realita. (viz třeba scény Otočte autobus, vymlouvání sebevraždy u vojáka či muzikálová sekvence). Myslím, že je jasné, že šlo o úmysl. Díky tomu je Bad Trip nejen prankovým filmem, ale i parodií na samotný žánr road tripového filmu. Rozhodně lepší než, co jsem viděl z filmu Bad Grandpa. Jasně je to blbost, ale zábavná. S géniem a politickou satirou Borata a děl Sashi Barona Cohena se to nedá srovnat, ale o to se ani samotní tvůrci nesnaží. Je to prostě zatraceně zábavná jednohubka. ()

Reklama

MrsTecka 

všechny recenze uživatele

Místy až zbytečně dlouhé a zbytečné natahování, ke konci už mě to moc nebavilo. Ale když na to přišlo, chlámala jsem se smíchy. Být to trochu kratší, je to film přesně pro mě, když potřebuju vypnout a jen se smát. Super parodie otřepaných filmů s autentickými reakcemi. Velmi kladně hodnotím český dabing! ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Jako je to hrozná blbost, ale strašně vtipná blbost. Takovej ten typ komedie, který jsem během 00’s sledoval a smál se jak blbec (jako příklad - Někdo rád blond) 😅 Stupidní, úchylný, fekální, a dost trapný humor. Jo, ale sedlo mi to 🤣 Není to totiž film, je to sbírka pranků ve stylu skryté kamery, kterou provází nějaký ten příběh. Konceptem něco jako Borat. Velkou chybu vidím v tom, že kdo si o tom něco nezjistí předem, tak mu to přijde jako totální shit. Na začátku teda tvůrci měli hodit karty na stůl a vysvětlit o co půjde - že ve středu dění jsou čtyři herci, kteří jsou zasazení do reálného života a těmi svými eskapádami se snaží šokovat reálný lidi, kteří nic netuší. Jako odreagovačka na vypnutí ideální. Cukání koutků až smích - zaručeno 😁 ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Bláznivá, uletená a miestami aj dosť nechutná komédia v štýle Borata (natáčaná skrytou kamerou na nič netušiacich ľuďoch). Aj napriek podobnosti je však Bad Trip o dosť slabší film ako Borat. Jednak dvojica Eric André a Lil Rel Howery nie sú Sacha Baron Cohen, jednak hrajú na rozdiel od Borata skoro normálne postavy a rozdielny je aj humor. Borat bol premyslenou satirou s pár nechutnými scénkami a Bad Trip je občasná satira plná nechutných scénok s najjednoduchším humorom. Niektoré pranky a scénky sú výborné (záver inšpirovaný Niekto to rád Blond ma dostal :D ), niektoré priemerné (autoservis,mixér,bar) a niektoré celkom trápne (gorila). Pri dosť scénkach som mal problém uveriť, že bol film naozaj natáčaný s nič netušiacimi ľuďmi, a to z dôvodu do oči bijúcej nereálnosti niektorých scénok (grcanie prúdom, čínsky uzol, znásilnenie človeka gorilou-WTF?), takže som myslel že: a) sú najatí komparzisti resp. herci, b) Američania sú proste strašne tupí. Zo záverečných potitulkových scénok to vyzerá, že to hrané nebolo, čiže asi vyhráva b). Na záver ešte ocením Tiffany Haddish, ktorá herecky vo filme kraľuje a odvahu tvorcov sa do niečoho podobného pustiť. Celkovo - pár krát som sa zasmial, no dosť okusov o vtip šlo i ako sa vraví, mimo mňa. 55% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scény v kavárně a v autobuse v New Yorku jsou jedinými scénami v celém filmu, kde nikdo není cenzurován. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno