Reklama

Reklama

Mizerná jízda

Trailer 1

VOD (1)

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (72)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No po pravdě, jsem na to zíral pár minut, a fakt jsem to chtěl utnout, a zkomentovat to, že to je neskutečná sračka totálně vo hovně. No, nějak mi napadlo si na csfd přečíst co to jako kurwa má bejt, a zdejší plénum mi svými rozporuplnými doušky mouder vnuklo myšlenku, že to ještě zkusím, že tomu dám šanc. No a fakt dík, páč jsem to nějak v kebuli přechápal, pootočil závity, a nakonec jsem si to vážně dost užil, chvílemi jsem se dávil smíchy, takže bych dal klidně i pět hvězd, ale těsně před tím okamžikem jak se dávaj ty hvězdičky jsem si uvědomil, že na pět koulí to nemá, a to proto, že...protože. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Je to nechutný, trapný. Nemá to žádný děj, je to plný scének, které, ale nejsou vtipné, spíše naopak. Nemám rád filmy, kde jsou schválně ukázány zvratky a hovna, a to ve větším než menším množství a považuje se to za bůhví jak vtipné. Ta skrytá kamera a rádoby autentický reakce, byly nahraný, to pozná každý malý dítě. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

kupodivu jsem to dokoukal ... je to místy spíš trapné ... hlavně sekvence v zoo ... ale musím uznat, že toto jsou pranky opravdu na úrovni ... provedení takové, že dutí Američané nepoznají rozdíl od reality ... bohužel to také reflektuje, jak jsou "vypatlaní" ... ale hlavní je, že to celkem pobavilo ... na zabití času ok ... ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

To vážne je toto v súčasnosti prestava zábavy? Pubertálny trápno-úchylno-fekálny "humor"? No díky! Toto by na mňa zabralo možno v 15ke, ale určite nie v nejakom zrelšom veku. Nehovorím, že by bolo všetko úplne oničom, možno takých 10% hlášiek a scénok boli fajn, ale to je predsa len málo na to, aby sa niečo dalo považovať za kvalitný alebo vydarený. A už vôbec nie, keď sa má jednať údajne o komédiu. Toto určite nie... Odpad! ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Eric André je jeden z nejvtipnějších lidí na světě. Tady spojil síly s tvůrci Jackass, Bad Grandpa atd. do komediální šílenosti, která kombinuje budy movie dějovou komedii se skrytou kamerou. Jako nejsem na to moc pyšný, hlavně po scéně v zoo, ale smál jsem se tomu tu necelou hoďku a půl jako kretén. 8/10 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scény v kavárně a v autobuse v New Yorku jsou jedinými scénami v celém filmu, kde nikdo není cenzurován. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno