Reklama

Reklama

Epizody(1)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Juklitz

Tak Duna na tom byla vzdy mnohem lepe. Te se NIKDY nestalo to, co jeji (pro mne osobne mnohem vice fascinujici ve vsech smerech) o 22let, starsi sestre. Na kterou se tak dlouho zvysoka kaslalo (pritom by bez ni nebyla ani Duna, natozpak SW, coz neni kec) az jsme my, co jsme ji cetli jiz v serem davnoveku, dostali neco, co se neda popsati lidskymi slovy ci vyrazy. Neda. 

Juklitz

Juklitz (hodnocení, recenze)

Bestfan112

Dám ti dobrou (nebo aspoň dobře míněnou) radu  - přečti si ty knížky a zapomeň, že nějaký seriál existuje. Nadace tím seriálem utrpěla šílenou lobotomii, zaútočila tam naprosto nepokryně a brutálně woke kultura, v podstatě žádná postava neodpovídá předloze (kdyby jen pohlavím), je to šíleně agitační, věnuje se to majoritně věcem, které v knížkách ani nejsou. Zpracování Duny mi nemusí být uplně po srsti, ale Nadace, tak to je kompletně jiný level zničené adaptace. 

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ale jako totalne prosrana pseudoNadace to snad nebude. Snad. 

ProcMeMazete

ProcMeMazete (hodnocení, recenze)

akvatam

Nadaci zprasili, měl jsem k tomuto vymývání adaptací knih neomarxismem a inkluzí toleranci, teď je už nulová.

Na každého komu nevadí že si tady nějakej Epsteinův kámoš v holywoodu hraje na inženýra sociologie a NIČÍ klasiky se dívám s velkým despektem.

na příspěvěk reagoval Bestfan112

ProcMeMazete

ProcMeMazete (hodnocení, recenze)

Pokud scénář má na starosti stejná čípa co zprasila Altered Carbon, tak my fandové Duny jsme ve velkém ohrožení....

na příspěvěk reagoval PKD

Vernius

Vernius (hodnocení, recenze)

PKD

Tak konkrétně to bude podle knihy nebo na náměty knihy Sesterstvo Duny, aspoň předpokládám

na příspěvěk reagoval PKD

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

akvatam

akvatam (hodnocení, recenze)

Mne sa Nadácia páčila. Až na Hardin boli zmeny ok (plus klonovacia dynastia je priam geniálny nápad). Škoda Hardin, to bola výrazná zmena k horšiemu.

na příspěvěk reagoval PKD, PKD, PKD, ProcMeMazete

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Jen bych byl rad, aby to nedopadlo jako s Nadaci. Kde totalni predelani spousty postav bylo jen ke skode, nez k uzitku. 🤔🤮

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Vernius

Ani ne tak predehry, jako porad genialni trilogii Sluzebnicky Dzihad, ze ktereho kniha Sesterstvo Duny primo vychazi a de facto na nej navazuje. 

na příspěvěk reagoval Vernius

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Milky.

Víš vůbec jak v Duně funguje Sesterstvo? Zpoza opony manipuluje celou politikou, rozhodují, kdo si koho vezme, jaké budou mít děti atd. Je to prostě podobné tomu, jak ve fantasy fungují čarodějnice, případně jako rčení, že muž je hlava, ale žena krkem, který jí otáčí. Sesterstvo je de facto nejvyšší orgán ve světě Duny, pomalu nic se neděje bez jejich rozhodnutí. Takže jaká feminizace? Herbert to takhle napsal už dávno.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Jááásne. Tak všecko super, enem 10 000 roku zpatky se něco super stane a naraz to bude všecko feminizovane. Jakože dneska během 5-10 roků sledujem změnu geopolitické situace, co 5 roků je umělá inteligence a strojové učení úplně jinde a tady se hází tisíce roků tak jako semtam.

Sorry, tyhle stupidní spin-offy nehodlám sledovat ani hodnotit. A když,t ak odpadem. Jo nejsem fanoušek, nemám to rád atd. a odpovídačům "nelíbí se ti to, nekomentuj" "nemáš to rát, vypni a neřeš"  říkám, hej vole, mě se to týká taky a je to sračka. Sorry jako.

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Kaufman, Vernius, Miller

Uživatel Milky. smazal svůj příspěvek.

gaarq

gaarq (hodnocení, recenze)

nevím, proč je tu jako předloha kniha franka herberta, když to patrně bude většinově podle apokryfoidního díla "the sisterhood of dune" těch dvou mazalů herberta mladšího a andersona.

na příspěvěk reagoval Kaufman

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Z twitteru: The Sisterhood is reportedly eyeing to begin filming on November 2nd in Budapest and Jordan.

Související novinky

Seriálová Duna hlásí problémy

Seriálová Duna hlásí problémy

01.03.2023

Jedna z věcí, která dělá vrásky nejen fanouškům úspěšných filmů studia Warner Bros. jako The Batman nebo Duna, ale i samotným kravaťákům v pozadí, je, jakým způsobem se vlastně podaří přivést jejich… (více)

Seriálový prequel Duny přišel o showrunnerku

Seriálový prequel Duny přišel o showrunnerku

25.11.2022

Režisér Johan Renck (Černobyl, Breaking Bad) před pár dny na svých sociálních sítích potvrdil, že započalo natáčení prequelu Duny s názvem Dune: The Sisterhood. Ten bude vyprávět o tajemném spolku… (více)

Seriálový spin-off Duny nabírá obsazení

Seriálový spin-off Duny nabírá obsazení

10.11.2022

Seriálový spin-off akčního sci-fi Duna z loňského roku, vytvořený pro streamovací službu HBO Max, se stále hýbe kupředu. Už v předchozích týdnech jsme se dozvěděli, že se v obsazení seriálu budeme… (více)

Reklama

Reklama