Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (333)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní jednohubka,která nezapře inspiraci Zombielandem (ať už úvodem,mixem humoru-akce-vážnějších momentů,nebo Michaelem Rookerem,který tu evidentně nahrazuje Woodyho).Díky tomu tak vlastně Love and Monsters nemá čím překvapit,nicméně jelikož si nehraje na nic víc než je - a to přímočarou oddechovou zábavou - je to ve výsledku příjemná podívaná na chladné pošmourné odpoledne...70% ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Mimořádně příjemná, pohádková záležitost. Malv1s, moje láska. Svižné, vtipné, místy dojemné, naprosto pohodová fantasy, která vyčnívá v záplavě nicotných počinů, které, nevím proč, kdejakého nedomrlého puboše ohromí. Jestli se chystá pokračování, s chutí se na něj podívám. Hezké dialogy, výborně napsaný scénář a bylo na co koukat. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nenáročná jednohubka na volný večer, která vyjma nepřeberného množství různorodých monster zaujme i neokoukaným přístupem k látce či neočekávaně velkorysou akční stránkou. Jako nenáročná dobrodružná jízda tedy snímek Love and Monsters funguje v rámci svých možností víceméně dobře. A to mi tentokrát ke spokojenosti stačí. (Netflix) „Don't Settle. You Don't Have To.” ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu to pripomína Zombieland. Len namiesto zombie apokalypsy sa musí zvyšok ľudstva vysporiadať s obrovským zmutovaným hmyzom a všelijakou inou zverinou. Prvý problém som mal s hlavným hrdinom, ktorý je absolútne nevýrazný a bolo mi jedno jak skončí. Dramatická stránka vďaka tomu vôbec nefungovala. A prekvapivo tu prakticky absentuje akýkoľvek humor. Pochvalu si film zaslúži len za trikovú stránku a sem tam nejakú vydarenú akčnú scénu. Ale ja som sa celkovo strašne nudil a nevedel sa dočkať konca. 4/10. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

"Monsterský" guláš s neškodnými monštrami ( istá nápaditosť sa nedá uprieť ) a láske, ktorá prinúti človeka urobiť najodvážnejšiu vec v živote. Film sa nevyhne hlúpym scénam, scenáristickým skratkám, ale pubertálne deti to nepostrehnú a je dosť možné, že sa aj pobavia. Ja som sa v tomto svete ocitol omylom. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)
  • I přesto, že je film přirovnáván k Zombielandu (2009), tak hlavní inspirací byla videohra „The Last of Us“. Hlavní postava se jmenuje Joel a tričko s palmami, které nosí, je stejné, jako nosí postava Ellie ve hře. (Sancoo)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama