Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (124)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tlieskam. I s takej neoriginálnej železitosti sa da vytvoriť, zaujímavá, svižná a démonická vecička, ktorá na poli Haunted Hause sa radí, do tých najlepších, ktoré vznikli. Chcel som počkať až na Halloween, ale nevydržal som. Je tu pár nelogických lapsou, hlavne čo sa týka postav. Ale mordovačky sú skvele, ukážu všetko i to na čo v modernom horore už moc zvyklý nie som, detailne znázornenie umierajúceho. Masky boli fantastické, ale keď prišlo na skladanie masiek, bol som ešte väčšom úžase. Postavy veľmi sympatické a neobťažovali ani blbými rečami, tak aj tam spokojnosť. Bodycount som čakal väčší, ale nemôžem byt nenažraný. Zatial z roku 2019, jeden z najlepších hororov, aké som videl, silne 4*. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ty vole tak tohle fakt bolelo. Od hororu který má 64% a pozitivní recenze napříč sítí bych čekal teda úplně jiný kvality. První hodinu je to nuda k posrání, prostředí, vraždy nebo záporáci jsou naprosto směšný. Vraždy čítá pár píchnutí do hlavy. Hodinu se děje úplný hovno a finální twist s koncem jaký mám rád už to nemůže zachránit. Naprosto mě fascinuje ta iritující debilita všech postav, jak hrdinů, tak vrahů. Ztratí se jim kamarádka, druhá má ruku rozřízlou jak dušenou pečínku a oni se tam v klidu vybavují s úchylem v masce a ještě vlezou první do tý jeho pasti v tunelu a necahjí ho tam samotného se zraněnou kamarádkou. Vrahy vykosí čtyřicetikilová puberťačka. Neksutečně stupidní píčovina která tady má 64% tvl to bych se posral! A takovej docela nahuštěnej Hell Fest, který měl atmosféru jako prase, výtečný vraždy a nebyla v něm sebemenší špetka debilního chování postav má jen 48%! To je kurva sračka tohle!30%. ()

Reklama

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

V poslední době se slasherům vůbec nedaří, vlastně vyjma nedávného Child's Play nic pořádného nevyšlo, takže je Haunt velice vítaná novinka, která obstála téměř ve všech faktorech. V první řadě je potřeba říct, že se jedná o suverénně nejlepší horor z prostředí ,,Fun/Haunted Houses," kde je na místě srovnávání s loňským Hell Festem, který se však na tento ani trochu nechytá. Tyhle dva, námětově podobné, horory, jsou názorným příkladem toho, co znamená slovo mainstream. Zatímco Hell Fest jel podle zaběhlých žánrových pravidel, jaké známe ze všech slasherů a byl viditelně cílený na teen publikum, které na tyhle PG-13 filmy půjdou vždycky, tak ,,erkové" Haunt se kinům úplně vyhnulo, ačkoliv je to kvalitami úplně jinde. Teď k věci. Je tu překvapivě dobré herecké obsazení, kde nikdo ze zúčastněných necuchá divákovi nervy svým chováním, ale některé jejich řešení situací bylo hloupé. Interiéry strašidelného domu jsou obrovské a kvalitní, nicméně nic z ,,atrakcí" nedokázalo vyděsit. Naopak děsivé jsou masky záporáků, i když je to jen slabý odvar toho, co skrývají pod nimi. Za tenhle nápad, u mě mají, tvůrci velké plus. Finální scéna by měla, vzhledem k průběhu děje, uspokojit většinu diváků. A co se gore týče, tak to nebylo nejhorší, jen ho bylo malé množství. To je také hlavní důvod, proč tomu strhávám jednu hvězdu. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na dětské Horůrky typu Hell Fest, Escape Room či Talon Falls, takhle má vypadat strašidelný dům ! Partička byla úplně v pohodě, nikdo mě vyloženě nesral, masky zabijáků opravdu povedené, co se týče Gore (díky bohu za Rotha), za mě se mohlo klidně přitvrdit, ale nejsem vyloženě zklamaný. Za ten závěr a za krásnou Katie Stevans hvězda + ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Partička teenagerov sa na Halloween vyberie do strašidelnej atrakcie, aby na vlastnej koži zistili, že mordy sú tu skutočné. Námet podobný ako v Talon Falls z 2017 (alebo komediálne ladeným The Funhouse Massacre z 2015), ale v o triedu kvalitnejšom scary prevedení (hoci flashbacky hlavnej hrdinky boli úplne zbytočné). Keďže produkoval Eli Roth, dočkáme sa aj nejakého toho gore. Cez end credits potešila coververzia Dragula Roba Zombieho. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)
  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)

Reklama

Reklama