Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože se v rámci zachování duševního zdraví koukám na TV NOVA zcela minimálně, pár dílů tohoto "skvostu" mi neušlo. Až na pár vzácných vyjímek absolutně nevtipný, místama velmi trapný. A u těch podařených fórků člověk zažívá permanentní deja-vu, že už to člověk slyšel někde jinde, od někoho jinýho. A Genzer? Je vidět, že se "bavičem" může stát opravdu každý. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Milado, představ si, že mezi námi k něčemu došlo. Ale moc nefantazíruj, ať nepřijdeš do jinýho stavu." Kdo si počká ten se dočká a kdo hledá, ten najde. I v Tele tele byl totiž občas k zaslechnutí slušný vtípek, ale obvykle to chvíli trvalo, než zazněl a navíc byl schován pod hromadou balastu. Já jsem se k němu svého času prodíral, ale pak jsem musel čím dál častěji odolávat sexuálním útokům paní Veroniky a Cardy Retardy, což mou sedací partii poměrně rychle přestalo bavit. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Možná to někomu přijde vtipné ba dokonce kultovní, ale ruku na srdce, nebylo to docela slabé? Z televize zmizela zábava a jediné, co bylo k dispozici byla tato přemršťená šou. To je (bylo) dost málo. Tvurčí skupina si sama sobě vesele budovala piedestal top komiků Česka a lidi jim to suverenně baštili. Brzy jsem si na jejich druh humoru vypěstoval averzi. Už tak mi přišla Nova se svými pořady strašná, notabene nemohl po mě nikdo chtít, abych sledoval jejich oficiální zábavnou parodii sebe sama. Dost děsné. Pravdou ovšem zůstává, že autoři sporadicky uhodili hlavičkou o hřebíček a přeci jen ten úsměv na tvářich zarputilích diváků Novy vyloudili. Osobně se mi libila imitace Radka Johna. Bylo to trefné, zvlášť když se proti tomu ex redaktor a ministr John ohradil. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tady si ze mě někdo dělá prdel a to se řeknééééé. To máte jako dětský kolotoč na kterým je jen jediný autíčko Porsche a všichni se hrnou právě na něj. Jenže na vás se dostane jen jednou za čas, pokud vás nepředběhne tlustý díte s cukrovou vatou. Přesně tak je to s vtipností a originalitou Telat Telat. Jeden z 10ti dílů stojí za zasmání a ostatních 9 je k pláči a hluboké tryzně za kouzlo televizní zábavy. Když sem tam před časem posílal nabídku scénářů, ještě sem netušil kam bude ta čtveřice schopna zajít a tak mě ani nemrzí, že si jich nikdo ani nevšiml. Páč pak bych byl za to všechno zodpovědný i já sám. Takže pokud máte rádi parodie a nervomocí s made in czech pak radši koukněte na Českou sodu. Dvě hvězdičky za slušný rozjezd v dobách dávno minulých a za leckdy podařené politické parodie. Asta la vista amígos. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jak já je v dětství milovala! Vždycky, když jsem byla nemocná (a nemusela jsem druhý den vstávat do školy), seděla jsem u televize a při prvních tónech znělky jsem pomalu výskala radostí. Telekrám, reklamy, Chcete být bankrotářem, pak ta parodie na "Esmeraldu"... myslím, že tento pořad se dá považovat za kultovní záležitost. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama