Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nijak úchvatný pořad, s legendární Českou sodou se to absolutně nedá srovnávat... Občas se člověk zasměje, ale to tak jednou za celý díl... zbytek sou trapárny a totální hovadiny, které by vymyslelo i pětileté dítě... Na druhou stranu dvojice Suchánek-Genzer mě ani zdaleka nevadí tolik jako zbytek všech těch nováckých šašků, v porovnání s takovým brakem jako jsou Zvoňte dvakrát, Go-Go šou, Zlatá mříž (probůh to už opravdu nikdy víc) nebo pořady Petra Novotného, je tele ještě docela koukatelné!!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem hltával každý díl. Nejvíce se mi líbil nejspíš teleshopping. Snad v každém dílu se našlo něco vtipného. Pravda, že většina za moc nestálo, ale ono se tehdy na nic dívat pořádně nedalo. Tele Tele je vydařený projekt, na který se zatím nikomu na Nově nepodařilo ani zdaleka navázat. Paroduje prakticky všechny tehdejší top pořady, ale to vám zřejmě neprozrazuji vůbec nic nového. Věřím, že čtveřice hlavních aktérů může být někomu krajně nesympatická, ale hodnotit odpadem se mi zdá naprosto neadekvátní. Já si naopak čtveřici již tehdy zamiloval a rád se především na dvojici Suchánek, Genzer znovu rád podívám. Ještě že existuje Partička. Jednu hvězdičku přidávám spíše z nostalgie, ale rozhodně bych se nebál na nějaký ten díl kouknout znovu a zavzpomínat, jak to tenkrát byl. 4 *. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Miestami zývačka, ale keď sa to rozbehlo, miestami veľmi zábavná absurdita. Nechcem porovnávať s kvalitným kalibrom á la MONTY PYTHON, ale nič iné mi nenapadá. Tak či tak si myslím, že keby to vysielali dajme tomu len dva roky, dal by som 80%, ale po sto rokoch nonstop nových častí ma to už nebavilo. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Než se snažit být vtipný, pokusím se radši o něco mnohem těžšího - být objektivní. Ten neúnavně omílaný pubertální dvojsmyslný humor je opravdu zoufalý a Genzer by zasloužil ránu z milosti, ale na druhé straně pokud bych si mohl tu kazetu Best of Tele Tele sestavit sám, nebyl by problém z oné několikaleté produkce ty dvě vtipné hodinky vybrat (za výjimečně povedenou považuju např. většinu hudebních parodíí). Suchánkovo vychcané alter ego taky není špatné a s Cardou Retardou bych dokonce neváhal spojit do jedné věty (prosté záporů) i slovo komik. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dívám se na to spíše výjimečně, úroveň humoru je velmi kolísavý - od velmi vtipných scének (především parodie na novácké pořady a reklamy) až po často trapné a stupidní. Navíc (ale jinak to asi nejde) velmi zřídka přichází nové originální nápady a pořád týden co týden se opakují stále stejné vtipy - viz třeba pořad Na vlastní bulvy, jehož pointa je často na jedno brdo. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno