Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Claw 

všechny recenze uživatele

Skládačkový styl vyprávění mi nikdy nebyl příliš sympatický a tento snímek na tomto faktu nic pozitivního změnit nedokázal. Je pravdou, že oproti svým předchůdcům má méně chaotický děj, takže se v něm neztratíte i kdybyste chtěli, ale to vše pouze na úkor jeho kvality. Ono všude přítomné násilí či zabíjení mě prostě nebralo a když už to přeci jen vypadá nadějně, že se třeba dostaneme v čase zase o kousek dál, tak režisér udělá časový střih a my se vracíme zase zpět do role jiné postavy. Když si to tedy shrneme, tak se vlastně točíme pouze v obyčejném kruhu 5 filmových minut v rozdílných hlavních rolích. Někomu to třeba může vyhovovat, ale mě to na více, než průměrné tři hvězdičky prostě nestačí. /60%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak takhle si predstavuju zkurvenou noc, tohle se fakt povedlo. Akorat bych to asi neoznacil za plnohodnotnej film, precejen to je jen 6 verzi udalosti, ktere se stali ve 23:14. Ale to co se dalo z daneho tematu vytezit, vytezily tvurci na maximum, a je dobre, ze film zbytecne nenatahovali, takze takhle ma prijemnejch 80 minut, ktery ubehnou jako nic. Jako ostatnim mi to taky neprislo jako nejaky drama, ale spis jako cerna komedie-thriller, protoze i kdyz to je misty dost drsny, tak jsem se fakt skvele bavil. Navic vsech 6 verzi je zajimavejch a kazda je docela originalni. Herci se taky snazi, samozrejme nepredvadi nejakej uzasnej vykon, ale uplne to staci a do toho vseho hraje velmi dobra hudba. Bal sem se zaveru, protoze me nenapadalo jak by se to dalo zakoncit, ale i s timhle si poradily tvurci docela dobre a vse do sebe zapadlo. Na 5* to nebude, ale fakt jsem se vyborne bavil. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Mozaika, ktorá s každým novým kúskom ponúkne trochu iný pohľad na udalosti, ktoré sa stali jednej noci o 23:14. Človeka v jednej scéne nenávidite, aby ste ho v duhej milovali. Tempo, forma, hafo absurdných tragikomických situácii, ruka v ruke s akurátnou stopážou a čiernym humorom v štýle "keď sa sere" (a ešte výborná hudba C.Mansella) dali vniknúť naozaj netradičnej a výborne fungujúcej chuťovke. 90% a to som bol z počiatku skeptik. P.S. Rovnátková Hilary Swank so šušľavým hlasom alá Deedee z Dexters Laboratory je čarovná. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Přesně takovýchto filmů bych si přál víc. Podobně jako například ve Vantage Point, i zde je vyobrazen náhled na jednu noc z různých pohledů, které jsou vzájemně provázány. Vhodně zvolená délka, trocha černého humoru a výborný Swayze, který svoji část zvládl nejlépe (podle očekávání), mi v klidu dovolí hodnotit celkem vysoko. 80% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Za prvé: Nevím, co si kdo chtěl dokázat tím poetickým překladem názvu. Aby snad nedošlo k mýlce, že 11:14 by se mohl jmenovat záznam Utkání hvězd NHL, napadla někoho asociace „Zkurvená noc.“ Výborně. Ona ta noc de facto zkurvená vážně je, jde ovšem o to, že název film shazuje na ubohou úroveň české sprostoty. A přitom je to podívaná fakt dobrá, ba co víc – poutavá a zábavná. Pravda, člověku nedá velkou námahu poodhalit sled událostí, pokud má alespoň tolik dedukce, jako Ace Ventura (a to věru není hodně), ale komu by pořád mělo něco vadit, když se pobavil a bylo mu potom dobře? Řeč je stále o filmu... (Filmfest Hurghada 2012, 30/67) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)
  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)

Reklama

Reklama