Reklama

Reklama

Bláznivá mise

  • Hongkong Aces Go Places (více)

Obsahy(1)

Zločinec světového formátu King Kong (Sam Hui) uloupí diamanty v hodnotě třiceti milionů dolarů. Jediná stopa, kterou zanechá na místě činu je bílá rukavice. A to je kámen úrazu, protože Bílá Rukavice je též známý zloděj drahokamů, který se však snaží posledních pár let sekat dobrotu. Ale diskutujte s italskou mafií. Má tak jedinou šanci, získat uloupené bohatství zpátky. Po jeho stopě se vydává nejlepší americký detektiv původem z Hong Kongu Albert Au přezdívaný Kodyžak (Karl Maka). Spoluprací s místní tvrdou policejní seržantkou Hatung (Sylvia Chang) zjistí, kdo má ve skutečnosti diamanty u sebe. Jenže to není tak docela pravda, protože King Kongův kumpán je ukryl na tajném místě a pak se nechal in flagranti chytit žárlivým a ochranářským bratrem, šéfem gangu. Těsně před smrtí ještě King Kongovi prozradí, že na zadní partie dvou svých dívek nechal vytetovat cestu k pokladu. Bláznivá mise plná honiček a humoru tak může začít... (monolog)

(více)

Recenze (76)

venca163 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se u filmu tak netěšil, až skončí a budu moct jít chrápat. Ze zdejšího hodnocení chytám podezření, že to byl zas jeden z těch prvních filmů, co se k nám v devadesátkách dostal (na megafilm na Nově to asi nedotáhnul) a proto to "viděl jsem to snad stokrát, miluju". (40%) ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem sjížďel VHSky s touto sérií snad ob týden.. Dnes, o asi patnáct let později, jsem se na první díly série podíval znovu, a můžu s celkem klidným svědomím říct, že ani po letech tato komedie příliš neztratila. Možná za to může i nostalgie, ale myslím že takový Kodyžak může pobavit i dnes.. Jednotlivé díly série: Bláznivá mise 1, Bláznivá mise 2, Bláznivá mise 3, Bláznivá mise 4, Bláznivá mise 5 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl druhý díl, kde se to jen míhalo všelijakýma robotama a musím říct že jsem se královsky bavil. Po několika letech se dostávám k zopakování a tentokráte projistotu celé série. První díl ve mě žádné mimořádné zážitky nezanechal. Pár směšných chvilek, o které se stará hlavně holohlavý Kodyžak. Scény na sebe vlastně ani pořádně nenavazují. 60% ()

Yambo 

všechny recenze uživatele

U filmů co jsem miloval v dětství se vždy trochu bojím. Často totiž těch pár desetiletí změní vkus a na co se s láskou vzpomínalo, to přijde jako neskutečná blbost. Tak to tady nehrozí!!! Je to ujeté, akční, zábavné, dokonalé. Oba hlavní borce i s policajtkou miluju a milovat budu i za další dvě tři dekády. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mno, takze zas s dotycnymi mentalmi nesuhlasim ohladom tejto "super genialnej hong kongskej komedie". Cinska kinematoghrafia a dost aj hong kongska ide mimo chapanie vacsiny europskych divakov. Ono totiz ceskoslovenska porovnavacia baza je Europa, a nie tieto cinske a hongkongske filmy. Humoru osobne nechapem, zasmiat sa nebolo na com, jedno nezname sikmoocko vedla druheho ..... ne, ne, tato komedia sla vzdy mimo mna. 30 % ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama