Reklama

Reklama

Bláznivá mise

  • Hongkong Aces Go Places (více)

Obsahy(1)

Zločinec světového formátu King Kong (Sam Hui) uloupí diamanty v hodnotě třiceti milionů dolarů. Jediná stopa, kterou zanechá na místě činu je bílá rukavice. A to je kámen úrazu, protože Bílá Rukavice je též známý zloděj drahokamů, který se však snaží posledních pár let sekat dobrotu. Ale diskutujte s italskou mafií. Má tak jedinou šanci, získat uloupené bohatství zpátky. Po jeho stopě se vydává nejlepší americký detektiv původem z Hong Kongu Albert Au přezdívaný Kodyžak (Karl Maka). Spoluprací s místní tvrdou policejní seržantkou Hatung (Sylvia Chang) zjistí, kdo má ve skutečnosti diamanty u sebe. Jenže to není tak docela pravda, protože King Kongův kumpán je ukryl na tajném místě a pak se nechal in flagranti chytit žárlivým a ochranářským bratrem, šéfem gangu. Těsně před smrtí ještě King Kongovi prozradí, že na zadní partie dvou svých dívek nechal vytetovat cestu k pokladu. Bláznivá mise plná honiček a humoru tak může začít... (monolog)

(více)

Recenze (76)

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem sjížďel VHSky s touto sérií snad ob týden.. Dnes, o asi patnáct let později, jsem se na první díly série podíval znovu, a můžu s celkem klidným svědomím říct, že ani po letech tato komedie příliš neztratila. Možná za to může i nostalgie, ale myslím že takový Kodyžak může pobavit i dnes.. Jednotlivé díly série: Bláznivá mise 1, Bláznivá mise 2, Bláznivá mise 3, Bláznivá mise 4, Bláznivá mise 5 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK, která ani dnes neurazí a kupodivu i stále dobře pobaví. I když tu sem tam nějaká akce a dechberoucí kaskadérská scéna je, předností jsou především gagy s typickými HK opičárnami, které sice občas přestřelují, ale jinak jsou na správném místě. Vlastně se tu paroduje kde co a jen opravdový filmový fanoušek takové scény pozná. Škoda že se již dnes řadí tento snímek mezi pozapomenuté jak mezi vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Tohle je prostě nestárnoucí. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Kultova seria, ktora je blazniva a s roznymi vynalezmi vymyslene mozno nejakym podivinom:) Prva cast to len rozbieha a tu ani toho neni moc, ako v druhych dieloch. Nejake akcne sceny, ktorych neni prilis moc a ten plechavy policajt nema chybu, on je jednoducho takym maskotom tejto serie:) Najviac ma pobavila ta cast filmu, kde sa ten plechavy policajt menom Codyjack opytal tej policajtky toto: To ty si varila tu veceru? A ona, ze ano. On na to rychlo zareagoval a dodal: Urcite si to robila po prvykrat, pretoze je to poznat:) Takychto vtipkov je tam poviacej a to len film spravne ozivilo, ako aj akcne sceny, ktorych aj mohlo byt tiez viacej. Ja som sa pri filme dobre bavil a preto ho len hodnotim kladne:) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl druhý díl, kde se to jen míhalo všelijakýma robotama a musím říct že jsem se královsky bavil. Po několika letech se dostávám k zopakování a tentokráte projistotu celé série. První díl ve mě žádné mimořádné zážitky nezanechal. Pár směšných chvilek, o které se stará hlavně holohlavý Kodyžak. Scény na sebe vlastně ani pořádně nenavazují. 60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl You Never Die Twice, je pro mě srdeční záležitostí od dětství. Děda měl tenkrát ještě i jiný díl na kazetě a z něj jsem si pamatoval pouze to, že ke konci jsou autíčka na ovládání, která vybuchují. A hle, nedávno vyšla ke stáhnutí rovnou celá série Aces Go Places ve Full HD, tak jsem neváhal si rovnou pustit první díl a ony ty autíčka jsou tady, nádhera. Sice to není úplně tak dokonalé, jako čtyřka, která byla vážnější, akčnější, vtipnější i kvalitněji natočená v lepším prostředí, ale i tak, super nostalgie tohle vidět, po tolika letech. (1054. hodnocení, Full HD, České znění pro Kabel Plus, firma Vacek) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama