Reklama

Reklama

Savannah

(seriál)
USA, (1996–1997), 34 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Robyn Lively, Jamie Luner, Shannon Sturges, David Gail, Paul Satterfield, Beth Toussaint, Ray Wise, George Eads, Anthony Griffith, Brian McNamara (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Příběh této skvělé soap opery se odehrává v Savannah, ve státě Georgia. Tři mladé, krásné a temperamentní Jižanky pojí dlouholeté přátelství. Přátelství, které trvá, a to i navzdory jejich postavení ve společnosti či osobním ambicím. Přátelská pouta mezi jednotlivými protagonistkami prochází mnoha zkouškami, ale nezničí je ani nevěra či podvody, ani milostná dobrodružství nebo vražda. V hlavních rolích hrají Robyn Livelyová (Karate Kid III), Jamie Lunerová (Melrose Place) a Shannon Sturgesová (S.W.AT). (CBS)

(více)

Recenze (26)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

První řada je slabší, unylejší a předvídatelná. Ve druhé je mnohem více zvratů, napětí i humoru. To, že se mi seriál líbil zavinila jednoznačně skvělá Jamie Luner a dokonalý krasavec a syčák Paul Satterfield. Nelze opomenout ani Raye Wise či BethToussaint Coleman. Nejvíce nesympatická je svatouškovská Shannon Sturges. Fungující chemie, slyšná hudba a snesitelné dialogy, humor. Rozhodně lepší než ty přitroublé seriály pro puberťáky. Za mne 65%. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jižanské Melrose Place, jednou za měsíc zábavné, při každodenním vysílání nesnesitelné, bez jediného kladného hrdiny. Takže skoro jako ze života;) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Mno, dívat jsem se začal kvůli Jamie Luner, která hrála mrchu Lexi v Melrose place, a tady pro změnu ztvárnila mrchu Peyton. Nezklamala mě. Není to zase tak špatná seriálová podívaná, plná klišé (únosy, ztráty paměti, předstírání smrti, věznění na hadí farmě mezi klecemi s pěstovanými zvířátky a tak), a Peyton je sympaťačka. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

13/34 Savannah byla taková normální soapka z devadesátých let, klasická produkce Aarona Spellinga. Tehdy to bylo jedno z mála okének do překrásné lokality města v Georgii. Koloniální architektura, jižanská příroda... Dneska už kvůli něčemu takovému nemusíme trpět ty nekonečné a hlavně zbytečné zápletky. Je to vývoj. ___ Podle Dabingfora vznikly celkem tři sady českého dabingu, ty novácké a primácké si nepamatuju, ale to co předvedlo Studio Bär pro CBS Drama v roce 2015 je naprostá šmíra. Mmj. se jim podařilo ignorovat, že ten seriál není aktuální a ve scénách z videopůjčovny se mluví o "dývkách," což při detailních záběrech na VHSky vyznívá fakt hloupě. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dávám za dva, jelikož seriál považuju za totální zhovadilost bez špetky originality, ale abych pravdu řekla, před deseti lety jsem na nově nevynechala jediný díl :-) ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Hvězdičky samozřejmě pouze za hlavní ženské postavy, zvlášť Payton je k sežrání, včetně dabingu, který k ní tím sladkým chraplákem sedí jak barová sesle k děvce. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Takový seriály mám rád. Prostě samý propletený vztahy, kde se jedni milujou, jedni si zahejbaj, jeden je bohatej, druhej chudej,.... . Hodnocení: 50% ()

1860 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, za co hvězdu dávám, ale asi mi možná něco utkvělo v paměti, ale nyní si na to nemůžu vzpomenout.. (Příklad stupidity, která se v seriálu vyskytuje v množství ne malém.. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

DAlší z těch seriálu, kde se celkem stydíte, že se vám kdysi líbil!:-) Tady opět zahrála svou hlavní úlohu největší mrcha, dějové zvraty apod...prostě typická americká kravina, která buď chytne nebo ne! A i když mi bylo v době vysílání kolem 10, tak podle hodnocení je jasné, jak to dopadlo u mě.:-) ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

prvá hviezda je za Jamie Luner, a jej postavu Payton a druhá za Dagmar Bajnokovú, ktorá ju dabovala (tá ma u mňa hviezdu navyše doživotne istú) ()

dehlie 

všechny recenze uživatele

pozerával som to hlavne kvôli jamie luner- mrche z melrose place. rozhodne jeden z lepších seriálových počinov čo chodili pred desiatimi rokmi v telke. ()

Movie Gourmet odpad!

všechny recenze uživatele

Další seriálová obludnost jež zamořovala naše televizní stanice. Bylo by možná zajímavé vědět, jaký typ člověka rozhodoval o nákupu vysílacích práv pro tuto "lahůdku". Verdikt: odpad! a 0 %. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak toto není vůbec tamto...Velice dobře koukatelný seroš...Už si ho sice moc nepamatuju, ale co! si pamatuju je, že se mi to líbilo...Za mě 70% ()

Besyn 

všechny recenze uživatele

Další sračka na téma moc-ženské-peníze-majetek.Od odpadu to zachraňuje jen existence produkce South America. ()

Reklama

Reklama