Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si, že máte šanci setkat se se svým idolem filmového plátna a on Vás začne zbožňovat! Přesně to se totiž stane Rosalee Futchové (Kate Bosworth), dívce z malého města posedlé hvězdnou slávou, která vyhraje RANDE s hollywoodským krasavcem Tedem Hamiltonem (Josh Duhamel). Jenže zatímco pro Rosalee je to splnění největšího snu, jejímu nejlepšímu příteli Petovi (Topher Grace) to vnese do života nevídaný zmatek. Pete ji totiž také hluboce, beznadějně - a tajně - miluje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Pete sa s Rosalee pozná už roky a rovnaku dlho ju aj miluje o čom ju však akosi ešte nestihol informovať. Potom príde filmová hviezda Ted, ktorý k nej takisto prechováva city a Pete sa rozhodne, že to tak nenechá. Jeho snaženie mi však prišlo príliš nevýrazné na to, aby mohol byť úspešný, ale stalo sa. Prečo v romantických komédiách bodujú vždy lúzri a tí úspešní vyjdú naprázdno? ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Díky milé tváři Kate Bosworthové a přátelsky laděné postavě Tophera Grace ještě poměrně hladce snesitelný romantický film, který dokáže i lehce pobavit (scénka na záchodě). Není to nic originálního, něco takového ale dnešním romantickým filmům vyčítat jen stěží (stejně by to bylo jako házet hrách na stěnu). Proto, když hloupost scénáře vyloženě nebije do uší, o prsa (a zadek) Rosalee Futchové (tedy hlavní hrdinky snímku), hodnotím čistým a zaslouženým průměrem. 50% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Josh Duhamel je sympatickejší ako Topher Grace a tá čašníčka bola viac sexi a inteligentnejšia, ako Kate Bosworth. Takže nechápem, čo za dilemy dve hlavné postavy filmu vlastne riešili. Rande mi pripadalo absolútne vytrhnuté z reality a to najmä záverečným vývojom a rozuzlením. Ak by sa film vyvíjal, ako povedzme do svojich dvoch tretín aj naďalej, bol by som relatívne spokojný. Jedným okom som ho pozeral pri umývaní dlážok, riadu a pri upratovaní. Toľko k mojej obhajobe, prečo som ho vôbec pozeral. Náhodou išiel na kanáli, ktorý som mal zapnutý a mal som mokré ruky, tak som neprepol. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem se na to v baru a je to děsná sračka plná nějakejch metrosexuálů a celý to překvapivě končí kýčovitym happy endem. Původně jsem si myslel, že to bude nějaká "fekální" týnejdžrovská komedie ve stylu Prciček a podobně, ale on to byl úplně debilní romantickej film. Ale tak když vám pěkná sevírka zajišťuje přísun piva, tak zvládnete dokoukat ledacos. Amy Smart jsem ve filmu vůbec neviděl. Možná jsem se byl zrovna vychcat. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Si dobrý chalan.“ – „Zjavne to nestačí.“ Topher Grace je veľký talent (sitkom „Tie roky sedemdesiate“, V DOBREJ SPOLOČNOSTI... Venoma zo SPIDER-MANA 3 by nezahral dobre nikto) a Nathan Lane striedavo dokazuje svoju genialitu (VTÁČIA KLIETKA, „tlmočník tajnej agentky, ktorá nesmie hovoriť s Austinom Powersom a tak hovorí namiesto nej, odčítajúc jej z pier, otočený k nej chrbtom“ – AUSTIN POWERS V ZLATOM ÚDE). Bohužiaľ, RANDE S CELEBRITOU nie je o žiadnom z nich, ale o podstatne slabších ľuďoch - Kate Bosworthová má maximálne tak fajn úsmev a režisér nakrútil PRAVÚ BLONDÍNU a DIABOLSKÚ SVOKRU. Tupý scenár s hŕstkou vtipných a dokonca dojemných scén, ale stále bohapustý podpriemer, akých sú STOVKY. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Paris Hilton si zde střihla roli skokanky s padákem, která přistane v Tedově bazénu poté, co Ted odveze Rosie domů. Kvůli stopáži byla scéna vystřižena, najdete ji však na DVD v sekci vystřižené scény. (HappySmile)
  • Jako hvězdný host se zde objevil David Daskal z show Average Joe - Hawaii (2004). Mihl se ve 2 scénách - když se Rosie vrací z oběda s Tedem Hamiltonem a v baru, když Peter trefí při šipkách střed. (HappySmile)
  • Tad Hamilton (Josh Duhamel) nosí hodinky značky TAG Heuer Monaco Chronograph. (dyfur)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama