Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Akana 

všechny recenze uživatele

Programově oddychový film určený hlavně dětem, které se zhlédly v superhrdinech a bondovských agentech. Že jde o Rodriguezovo dílo poznáme spíš z hereckého obsazení, než z čeho jiného. Jeho pokus o rodinnou, trikově opulentní komedii se vcelku vydařil, hýří ztřeštěnými nápady, děj hezky odsýpá, ale pocit nadšení se přece jen nedostavuje. Rodriguezova fantazie nemá eleganci a soudržnost Tima Burtona ani bezbřehost a podprahovou zlověstnost Terryho Gilliama. Přes lehce dietní vyznění ale přesto palec nahoru. 70% ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Dobrodružno-komediálny film pre staršie deti o nezničiteľných detských agentoch. Dej nie je komplikovaný a dobrodružnosť príbehu pravdpodobne zaujme mladého diváka. Obaja hlavní detskí predstavitelia zahrali svoje postavy ako ostrieľaní harcovníci. Najlepšie to vyniklo pri scénach so spy kids dvojníkmi. Oddychový rodinný film. ()

Reklama

Ollie235 

všechny recenze uživatele

U Rodrigueze má divák zaručenou kvalitu. A to i pokud jde o takovou infantilní, na první pohled, blbinu. Ono to překvapivě docela funguje- vizuálně perfektní, Banderas-Gugino jsou dobrá rodičovská dvojka a ani mladí herci nijak nevadí. Jenom ten příběh by mohl být o dost lepší, ale jinak jsem spokojen. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Netuším proč, ale tenhle film se mi líbil. Dřív, když jsem ho viděl poprvé v televizi před pár lety. Nebyl zájem se koukat znova, či si ho koupit, ale dobrý pocit přetrvává. Sice myslím, že kdybych se podíval znovu, výsledné hodnocení by šlo o dvě hvězdy dolů, ale nechme to takto být. Film pro děti, nebo pro ty, kdo se chtějí (na chvíli) do dětského prostředí ponořit. Jako drogy - na chvíli zapomenout ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Natočit to někdo jiný, asi by se jednalo o průměrný film pro děti. To co ho vyzdvihuje nad průměr je hlavně Rodriguezův režisérský rukopis. Některé akční scény, jsou fakt dobře pojaté, nasnímané a sestříhané, že jsem takovou dobrou akci už dlouho neviděl ani v bondovce. Dalším plusem je rozhodně výtvarná stránka, která sice nedosahuje výšin filmů Tima Burtona, ale přesto film esteticky neurazí. Také mě potěšilo obsazení, zejména celé té partičky kolem Rodrigueze, vidět tyhle drsný mexikánce v dětské komedii, je fakt sranda. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Poslední Rodriguezův snímek, který byl natáčen na film. Post-produkce filmu probíhala na ranči Skywalker George Lucase, a ten zde uvedl Rodrigueze do tajů digitálního filmování s vysokým rozlišením. (HappySmile)
  • Když je záběr na Floopa (Alan Cumming), jak mačká kouli hlíny, vidíme, že mačká pravou rukou. Ale když se od okna otočí, má ji najednou v ruce levé. (SONY_)
  • Ve chvíli, když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si na jeho levé ruce všimnout žluté náplasti, ta v dalším záběru zmizí. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama