Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (272)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jeden z těch seriálů.který mi (podobně jako třeba podobně laděné Sedmilhářky) sednul natolik,že jsem neměl potřebu v něm hledat mouchy - jakkoliv by to šlo.Snad jen ten konec byl takový ne úplně nepovedený,ale po všech těch odhaleních a zvratech sem čekal asi trochu něco intenzivnějšího - jiného.Z herců jasně nejlepší staromódní zmrd Donalda Sutherlanda.Naopak u Granta sem kolikrát nebyl schopen rozpoznat,jestli je tak dobrej a nebo úplně marnej...80% ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl až dva držely stále v očekávání kvalitní detektivky či psychothrilleru. Díl od dílu se pak začal propadat v čím dál tím větší nudu plnou rádoby objevných dialogů, které byly ve skutečnosti naprosto prázdné a děj nikam neposouvající. Poslední díl pak naprosto zabil veškeré šance na kvalitní vyvrcholení. Spoiler alert: "Kdy od začátku víte, že to udělal Grant a ani v tom autě se nezabijou či sebevraždu nespáchá". Veliké zklamání a nic na co bych si vzpomněl za pár dní a komukoliv rád doporučil. Snad jen ten Grant se Sutherlandem hráli obstojně. 63%. PS: Jestli někdo viděl v mém profilu v sekci Minisérie, už tomu tak není. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Až moc překombinované a ke konci jen stěží uvěřitelné, se spoustou zvratů, kterým mám opravdu problém uvěřit. V porovnání s několika podobnými seriály z poslední doby obstojí tak nějak napůl, což pro mě bylo po prvním díle celkem zklamání. Vlastně jak (skoro) zmizí z obrazovky ❤️ Matilda De Angelis a přejde to do soudního sporu, není zde nic, co by kvalitu nějak posunulo nahoru. Nicole Kidman je možná dobrá herečka, ale tady musím souhlasit s kolegou Verbalem, botox je prostě a jednoduše svinstvo, které možná opticky ubere věk, ale čas nezastaví. A tak sobě slavnostně slibuju, že pokud v dohledné době natočí další seriál, kouknu se na něj, jen pokud bude hrát babičku a ne matku dvanáctiletého kluka. Všeho moc škodí. ()

Tirion 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně docela dobrá záležitost, ačkoliv trochu předvídatelná. Možná by však stačila na jeden film, než na 6 hodinových dílů. Hugh Grant výborný výkon. Ale opravdový "zážitek" je sledovat Nicol Kidman. Co z krásné herečky udělají litry botoxu, to je teda síla. Přijde mi, že v některých scénách je tak oteklá, že ani nemůže hýbat pusou. Jako by měla nasazenou gumovou masku sebe sama, kde jen oči se hýbou. To je prostě hnus, velebnosti. Nicol Kidman se tak z vlastní vůle stala karikaturou sebe sama. Provázelo mě to celou minisérií a vadilo mi natolik, že to znatelně ovlivnilo můj zážitek. ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Don’t pretend to be honest, because you've told too many lies. Měla vědět, že to všechno je jen dobře promyšlená lež, nablýskaná fasáda skutečného života. Měl vědět, že pravda ho jednoho dne dožene. Měla jsem vědět, že to bude mít všechno a stejně z toho zůstane zvláštní pachuť spáleniny a nenaplněnost duše a těla. Měli jsme to vědět. A stejně jsme radši zavřeli oči, sklopili hlavu, stali se hluchými a němými. Protože ona je opravdu podstatně uspokojivější dokonalá lež než nedokonalá pravda. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama