Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Zábavné pokračování příběhu dvou drzých špionských dětí. Jak už jsem psala, děti to milují. Vždyť to představuje všechno co děti mají rády. Byla bych ráda, kdyby se dospělí dokázali jednou vcítit do malých dětí, a pohlížet na dětské filmy jejich očima. Snad by poznali že tenhle film si skutečně nezaslouží tak nízké hodnocení. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně viděla druhý díl Spy Kids. Jednička mě sice nenadchla, ale docela překvapila. U dvojky se celkem dalo čekat, co přijde. Pohodová podívaná, u které se nepřemýšlí, protože je to celé mimo logiku, není to ani jinak dějově vymakané, prostě žádné drama, maximálně sled scén, někdy vtipnějších, jindy méně, někdy povedenějších... To všechno okořeněno okouzlujícím Antoniem Banderasem a hezkými obrazy. Nic převratného, ale taková nenucená zábava. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Spy Kids 2 sa nesú v podobnom duchu ako prvý diel. Neprinášajú nič nové, nie sú zaujímavé ani svojim spracovaním ani svojim humorom - deti baví vymyslený svet, naivný humor a kvázi drsné hlášky krpcov ktorý bojujú proti zlu a dospelých drobné roličky známych tvári, ktoré podávajú veľmi nepresvedčivé výkony. Rodriquez je jednoducho všestranný. Ak svojich hrdinov nenecháva zabíjať a konzumovať rôzne časti ľudského tela, je plný veselosti, všakovakých neforemných prístrojov a detskej naivnosti. A určitým spôsobom to aj funguje. Mne sa to ako decku páčilo a užíval som si to. Aj keď už vtedy sa mi páčil prvý diel viacej ako diel druhý. Z odstupom času ale musím povedať, že je to jeden z tých filmov, ktoré svoj účel splnia - decká sa budú baviť a učiť o nejakých základných hodnotách - aj keď tie by mohli byť podané aj zaujímavejším a pútavejším spôsobom. Dospelý to pretrpia bez väčšej ujmy. Príde mi to od Rodriqueza ako darček na narodeniny pre svoje deti. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez namíchal chutný guláš akce a vtipu. Skvělý dětský dobrodružný film u kterého jsem se snad ani vteřinu nenudil,kdyby to v tomto žánru bylo možné(tedy kdybych byl mladší patnácti) dal bych klidně *****.Ke kladnému hodnocení přispívá i obsazení mých oblíbenců Steveho Buscemiho a Dannyho Treja. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ľahkosť, vtip a akcia prvého dielu sa do druhého dostali len s odretými ušami. Už úvodná akcia pôsobí infantilnejšie a menej vierohodne ako celý prvý diel a s postupujúcim časom sa situácia veľmi nezlepšuje. Ťažko povedať, čo mi vadilo na druhej časti najviac. Ale asi to bude tá originalita a ľahkosť prvej časti. Druhá časť je totiž všetko to, čo od sequelu očakávame vrátane jeho chýb. Ak sa s nimi zmierite, stále si môžete užiť viac ako 90 minút jednoduchej akčnej zábavy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kde postava Antonia Banderase češe svému synovi vlasy, byla také ve filmu Čtyři pokoje v části "The Misbehavers", kterou také režíroval Robert Rodriguez, a ve které také hrál Antonio Banderas. (HappySmile)
  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)
  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama