Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokračování každopádně strašidelnější než jeho předchozí díl, no a panebože to je ještě trojka. Zase se toho zhostil ten samej režisér, hrajou v tom ti samí herci. Já to nechápu, ale to snad nemůžou myslet vážně, opravdu nemůžou. Já to tak nesnáším, že nedokážu pochopit jak tohle někoho může bavit. Není sice takových filmů podobných jako je tento, ale kdo by si dobrovolně nechával zdegenerovávat mozkové buňky sledováním filmu, tak debilního filmu. Nesnášim to. Už dříve jsem nechápal, k čemu to všecko tak důkladně funguje. Zřejmě k něčemu jo, ale já nebyl schopný to zjistit. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola prepadák, tak načo točiť dvojku? Toto je len ďalšia sprostosť, ktorá sa snaží zaujať technologickým pokrokom. Keď som mal tak desať, tak som to ešte dokázal pozrieť, ale s odstupom času by som to už viackrát nezapol. 1* dávam len čisto z nostalgie, že raz som sa na to dokázal pozerať. Ak nemáte desať, tak sa tomuto radšej vyhnite. Pre dospelých to film rozhodne nie je. /25%/ ()

Reklama

Tessie odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na Spy Kids jsem byla se školou povinně v kině... Nekonečný snímek... Ačkoli mi nevadí morčata, která chtějí a dokážou zachránit svět, tohle bylo opravdu na mě moc. Velmi vážně pojaté, hlavním aktéři mi lezli na nervy svým nasazením, projevem, dialogy, kostýmy, vlasteneckou hudbou... Prostě tohle ne.. takhle ne... Ani krasavec Antonio vás nezachrání na jednu hvězdu... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně viděla druhý díl Spy Kids. Jednička mě sice nenadchla, ale docela překvapila. U dvojky se celkem dalo čekat, co přijde. Pohodová podívaná, u které se nepřemýšlí, protože je to celé mimo logiku, není to ani jinak dějově vymakané, prostě žádné drama, maximálně sled scén, někdy vtipnějších, jindy méně, někdy povedenějších... To všechno okořeněno okouzlujícím Antoniem Banderasem a hezkými obrazy. Nic převratného, ale taková nenucená zábava. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez namíchal chutný guláš akce a vtipu. Skvělý dětský dobrodružný film u kterého jsem se snad ani vteřinu nenudil,kdyby to v tomto žánru bylo možné(tedy kdybych byl mladší patnácti) dal bych klidně *****.Ke kladnému hodnocení přispívá i obsazení mých oblíbenců Steveho Buscemiho a Dannyho Treja. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)
  • Scéna, kde postava Antonia Banderase češe svému synovi vlasy, byla také ve filmu Čtyři pokoje v části "The Misbehavers", kterou také režíroval Robert Rodriguez, a ve které také hrál Antonio Banderas. (HappySmile)
  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama