Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Jojo, snobům se to nelíbí. Je to na ně příliš málo intelektuální. Myslím že i přes mírnou trapnost, jsou tihle Rodriguezovi špiónci vynikající, mezi dětmi téměř kultovní záležitost. Spy Kids je film plný známých herců v netradičních, ale vynikajících rolích, má to chytlavý příběh, dobrou hudbu, vtipné hlášky a pár výborných komických scén. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už Rodriguezovi nežeru. To ani nejde. Ani jako zábava pro děti. Teda svejm dětem bych to snad úplně zakázal, na takovou blbost koukat. Není to stejně blbé jak jednička, je to ještě blbější. Nechápu, že jim vůbec někdo dal prachy na pokrytí rozpočtu. Tohle si snad na sebe ani nemohlo vydělat a už vůbec nechápu ty další dvě pokračování... Čiré zlo tohle. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Problem druhyho dilu jsou hlavne trikovy zabery. Zatimco v jednicce jich nebylo tolik a tudiz to nejak zvlast nerusilo, tady jsou prakticky na kazdym kroku a popravde receno skoro snad i horsi, nez v prvnim dile. Nevim jestli to byl ucel, aby to vypadalo jak zastarala videohra, ale triky jsou fakt tragicky. Ale jinak je vicemene vse pri starym, do slusnyho obsazeni pribyl vtipnej Buscemi, deticky uz tu jsou sice profici a obcas maj zbytecny kecy, ale porad jsou vicemene sympaticky, takze opet celkem slusna rodinna zabava. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Spy kids ma nikdy nesklamú. Je to skrátka ten typ bizarného béčka, pri ktorom radi vypnete mozog a aspoň nachvíľu nebudete riešit hovadiny, ktoré nedávaju zmysel a prosto si užijete skvelú atmosféru s kruhom ľudí, ktorí to s vami budú vstrebávať. Ak sa na to, ale budete pozerať sami a nemáte zmysel pre sebazáchovu, potom držím palce. Toto sa jednoducho nedá hodonotiť. Buď patríte k ľuďom, ktorí Rodriguezové hovadiny vynášajú do nebies, alebo ich nenávidíte... ()

Akana 

všechny recenze uživatele

Dvojka mě kupodivu bavila zhruba stejně jako jednička. Množství povedených gagů zůstalo zhruba na stejné úrovni, propracovanější je technická stránka věci. Předimenzovanost všech těch nejnemožnějších vynálezů a efektních agentích pomůcek ale vyvažuje to, že jsou v samotném filmu zesměšňovány ve prospěch spoléhání se na vlastní síly a důvtip. To zase není tak špatné poselství pro dětského diváka. A rodriguezovsky bláznivé je to zase dost. 70% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)
  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)
  • Juniho celé jméno zní Juni Rocket Racer Rebel Cortez. Rocket, Racer a Rebel jsou jména 3 synů Roberta Rodrigueze. (HappySmile)

Reklama

Reklama