Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tento seriál spadá do kategórie Krok za krokem. Teda rodinný, bez prítomnosti nevhodných scén, s dôrazom na morálku a správne životné hodnoty. Samozrejme nemôžu chýbať tie "nenápadné" pokusy o vtip. Takže ak si chcete oddýchnuť od všetkých tých kvalitných seriálov súčastnosti, tak tu máte skvelú príležitosť na nostalgiu. Len nezostávajte pri obrazovke pridlho, inak Vás krutá a bezcitná realita prevalcuje. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem snad nikdy nezačala koukat na seriál, kde by mne rozčilovalo tolik postav. Jediná sympatická a poměrně normální je tam Reba, ostatní jsou na hlavu padlí a bohužel ne tím milým, roztomilým způsobem jako Phoebe z Přátel. Viz. Barbra, která by mi jednou překročila práh a hnala bych ji svinským krokem pěkně daleko. Když nic nedávají, nechám to běžet, ale rozhodně to není typ seriálu, který bych aktivně vyhledávala. Je mi tě líto, Rebo! ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

V téhle rodině je těžké si udržet zdravou mysl. Zešílela bych! :D Reba má nervy ze železa, jinak to nechápu. Nevěrného ex manžela i jeho "ženušku" bych vyrazila ze dveří hned jakmile by se tam zjevili. A ne že mi budou lézt do domu kdy se jim zachce. Vdanou dcerku s manželem i jejich dcerou bych též co nejdříve odporoučela. Nebo aspoň nějak vymyslela společné podílení se na domácnosti a ne že je budu všechny živit! Ještě, když to jsou nevděční spratci. Mladší dcerce bych nasekala na holou, aby se taky trošku srovnala. A nejmladší synáček? :D Jemu bych poradila zapnout mozek. No, každá rodina je šílená, ale tohle byl občas fakt extrém. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mi na tomto super sitcomu vadilo (mírně řečeno) byla ta arogantní a nevychová pizda Scarlett Pomers (Rebina mladší dcera) kterou bych liskal od rána do večera. A na ni je krásně vidět naprosté selhání amerického výchovného systému. Na 2.str. by mě to nemělo tak překvapovat, když si uvědomím,že svou vysoce otravnou přítomností, kurvila i Star Trek Voyager. Plný počet za asi tu nejšílenější a nejlepší postavu celého s., ano je to Barbra Jean!!!:))) Dodnes nevím, zda jsem ji chtěl tleskat, nebo ji zaškrtit.:) ()

MakinaB 

všechny recenze uživatele

No není to zrovna seriál ze kterého bych padla na zadek, ale opět se k němu ráda vracím. je to taková pohodička. Není to nudné ani fádní. Prostě a jednoduše je to seriál na relaxování. Debilita Montgomeriových mě občas sere a Kiru bych jednou za čas vyliskala, ale jinak je to skvělá uvolňovačka a u které se krásně odpočívá. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)
  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)

Reklama

Reklama