Reklama

Reklama

Vánoce u našich

(seriál)
Trailer 2
Norsko, (2019–2020), 5 h 54 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Ida Elise Broch, Gabrielle Leithaug, Dennis Storhøi, Hege Schøyen, Felix Sandman, Sajid Malik Hussain, Oddgeir Thune, Kingsford Siayor, Arthur Hakalahti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Johanne už nebaví poslouchat neustálé narážky na to, že nikoho nemá, a tak se rozhodne, že rodině o Vánocích představí nového přítele. Má 24 dnů na to, aby ho našla. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (62)

Fender 

všechny recenze uživatele

Nemám rád současné romantické filmy, protože ty motivy se v nich neustále opakují a je to dokola to samé, hlavně se v nich vyskytuje hnusná, přeslazená popová hudba a je to zkrátka fuj. Tady sice ta hnusná hudba také byla a i motiv byl celkem už povědomý z jiných romanťáren, avšak zde se mi to prostě i líbilo, protože to bylo pojato trošku rozdílně a dokázalo to být i vtipné. Důležitou roli zde hlavně hraje ta norská, zasněžená atmosféra, která působí hodně romanticky a vy se díky tomu snadno dokážete zasnít. Hlavní postava je také docela sympatická a dokážete se na ní dívat, takže pokud nemáte rádi romanťárny stejně, jako já, věřím, že by se vám tohle mohlo líbit. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

První série se mi vcelku líbila, sice byl děj občas hrozně pitomej, ale dalo se to. U druhé série jsem zvládl zhlédnout jen dva díly a více už ani nechci, to už bylo úplně bez děje. Jediný plusy jsou ta, že hlavní představitelka je hezká a že film má alespoň trochu vánoční atmosféru. /po první sérii: 65%, po druhé sérii: 55%/ ()

Reklama

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Můj první norský seriál. Zpočátku to vypadalo slibně, ale asi od 3. dílu se začala objevovat známá a provařená klišé (excentrická kamarádka, mnoho nápadníků, kárající šéfová atd.), která už mi tak trochu lezou krkem. Přidávání rodinných problémů (rodiče), malá rozmanitost prostředí a neuzavřený konec na dojmu (bohužel) nepřidaly. Super však byla chemie mezi hl. hrdinkou a Jonasem a celkem roztomilá vánoční atmosféra. *** Viděna 2. série: Slabší vývar z předešlých dílů s nenaplněným potenciálem. Hlavní hrdinka místy otravná. Pozn. Měla jsem radost, že jsem uhodla, od koho byly růže :) ** ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Nakonec 3*...i přes tu tragickou druhou řadu. První řada byla docela fajn...hlavní hrdinka pěkná a docela sympatická, situace do kterých se dostávala nebyly úplně hloupé...nejvíc se mi však líbilo to norské prostředí, sníh, na nákup hlavní ulicí na saních a hudba...samotný seriál tak nějak plyne, ale nějaký pocit ve mně nezanechal. Druhá řada byla tragická....hlavní hrdinka otravná, když ne opilá, tak každý díl souložící s někým jiným a tentokrát zápletka nefunguje, je to jen recyklovaná první řada...a finále k smíchu... ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Vtipný seriál z Nórska, kde sa hlavná hrdinka snaží nájsť rande na každoročnú rodinnú vianočnú večeru. Tento rok vyšla jeho druhá séria, ktorá bola rovnako vtipná ako aj tá prvá, ak nie vtipnejšia. Strasti a útrapy tridsaťročnej sestričky v hľadaní "toho pravého" v dnešnej modernej dobe proste nemôžu viac vystihnúť, to čo prežívame aj my všetky beznádejné romantičky toho istého veku. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (11)

  • V epizóde 1.02 sa dozvedáme pri stretnutí Johanne (Ida Elise Broch) a Jonasa (Felix Sandman), že Jonas je znamením Škorpión. V epizóde 1.05 sa Johanne dozvie, že Jonas má narodeniny (pravdepodobne 17.12.), čo však značí, že je Strelec. (nirvana91)
  • Seriál se odehrává v Oslu, kde se převážně natáčel. Zimní scény se ale točily v těžařském městečku Røros. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno