Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nicholson byl výborný, Sandler se dokázal udržet v mezích snesitelnosti, Marisa Tomei vypadá čím dál tím lépe, ale jinak je ten film spíše za 2 a 1/2 než za tři hvězdy. Pobavila mě minirolička Heather Grahamové ("tlustá jako prase" :) ) a taky John McEnroe, rozčilil mě ten trapný, hnusně americky přeslazený výstup na stadionu, hlavně vložka se starostou Giulianim. Třikrát FUJ! ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Je to typický Sandler vo svojej kryštalicky čistej podobe. Príbeh sandlerovský, herci sandlerovskí, moralita sandlerovská, humor sandlerovský a koniec takisto akoby vypadol z oka predchádzajúcim sandlerovkám. A čerešničkou na torte je samozrejme Jack Nicholson a jeho herecký koncert - to on ťahá celý film a robí z neho skvelú zábavu, pretože Sandlerova postava je absolútne nezaujímavá a takpovediac len prihráva na smeč Nicholsonovi. Napriek tomu že sandlerove filmy nemusím, pri tomto som sa veľmi slušne bavil , a to hlavne vďaka Nicholsonovi. Jeho kreácie v jednotlivých situáciách sú jednoducho nezabudnuteľné. Čiže zhrnuté - sandlerova komédia za 3 + nicholson ako špeciál bod = 4 na exota adama veľmi slušné hodnotenie. ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal od "sandlerovky" nějaké velké umění... proto se na ně nekoukáme. Přiznám se, že Adama Sandlera mám ráda, jeho komika mi rozhodně nevadí a tenhle snímek patří jeho lepším filmům. Půlka filmu je docela zábavná, řada vtipů je jako vždy trapná a nevtipná, ale pořád jde o docela slušnou komedii s pár roztomilými momenty. A těch cameo rolí... radost pohledět. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s výbornými ústředními postavami. Adam Sandler je možná můj nejoblíbenější komediální herec a tady své nadání pro podobné typy filmů potvrzuje. Nabručený Jack Nicholson ho skěle doplňuje. Tato komedie podle mého nedosahuje kvalit "50x a stále poprvé" nebo "Trestná lavice", dalších to Sandlerových filmů, ale určitě vás slušně pobaví, možná i poučí. 65% ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Typ komedie, od které nic nečekáte a ani se vám ničeho převratného nedostane. Prostě film, na který se podíváte v pátek večer s rodinou, když zrovna není nic jiného na práci. Adam Sandler, v roli plachého dobráka a Jack Nicholson, jako jeho psychiatr, který určitě není z těch, co by své pacienty léčili v pokoji na pohovce. Klasická Sandlerovka s pár sexistickými vtipy, která nijak nevyčnívá z daného žánru. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy Dave (Adam Sandler)  a Buddy Rydell (Jack Nicholson) odjíždějí z kláštera, kde si byli vyřídit účty z mládí, vyjedou polní cestou na silnici a přejedou dvojitou žlutou středovou čáru. V následující scéně je však ve zpětném zrcátku vidět čára jednoduchá, přerušovaná, bílá. (eltazar)
  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)

Reklama

Reklama