Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomto "dílku" se mi líbil jen začátek, když ztroskotali. Pak se začaly dít teda věci ... zajímalo by mě kde sehnaly tak velký loutky pavouků, protože se pohybovali závratnou rychlostí několik centimetrů za sekundu a stějně svou oběť vždy dohnali. Nezapomenutelná scéna je, jak pavouci ničí dům uprostřed hustého pralesa. Bez dalšího pozastavování se nad tím 10% ()

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Proč to vzniklo? To netuším. Herecké výkonu na tomto "hororu" byly zřejmě nejhorší. Nějaký pokus o hororovou atmosféru jsem ani nenašla. Nelituji, že jsem ho viděla. Alespoň jsem se u toho dobře pobavila s přáteli a krásně jsem se shodli, jak je to hloupé, ale mrzí mě, že jsem za to dala peníze. Ale alespoň jsem se poučila. ()

Reklama

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Pavouci obřích rozměrů? To už to několikrát bylo. Proto Arachnid ničím novým nezaujme. Slabé herecké výkony nejsou to nejhorší. Špatná práce animátorů vytvořit skvělého zabijáka byla tím nejhorším. Nehledě na to, že je i špatně pojata. Džungle? To od začátku smrdí smrtí. Režisér Jack Sholder to tentokrát úplně pos*al. Diváky v mladém věku to může zaujmout, ba dokonce i vyděsit. Mně to také před 10 ti lety vyděsilo a bavilo, ale dnes už se na to dívám pouze z hlediska špatné a odfláknuté práce. ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY!: Opět džungle, opět ostrov a opět pavouk. A opět mutace. A já si říkám: kolikrát ještě? Kolikrát ještě budeme nuceni sledovat mimozemšťany popř. tajné služby jak necitelně zasahují do našich drahých ekosystémů? Kolik toxického svinstva ještě bude vypito nebohými zvířátky, které se poté začnou mstít?? Trochu jsem si duševně ulevil, ale zpět k věci. Pilot v superstíhačce je matlák, který nad mořem narazí do létajícího talíře (opravdu! Byl neviditelný!) a ztroskotavší emzák vylije na ostrov nějaké toxické svinstvo... A zbytek je jasný. Střih. Malé letadlo plné vědců a dobrodruha ztroskotá hádejte kde? Ano! Na ostrově plném breberek. A dál to je samý klišé a klišé a kecy a plky. Nejhorší je jednoznačně výkon pavouka. Proč taková obluda skřípe jak starý kolo?? Navíc je velký jako škodovka, ale není schopen sežrat hlavní hrdinku, což je strašná kráva. Furt prudí a když otevře tlamu, hraje si na drsňačku těma nejotřepanějšíma frázema, za které jsem se styděl už v šestý třídě. Vše vyvažuje pohledná hispánská blondýna s velkým "charakterem" :) I když postarší, šmrnc pořád má. Ale jen do chvíle, kdy ve staré stodole přehlídne škodovku (teda babouka) a víme jak to celé dopadne. Je tam jeskyně a spousta vyteklé těsnící pěny (kokon). Ale nebudu prozrazovat, kdo vyhraje. Určitě jste si to už domysleli :) ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Ále, vzhledem k tak nízkému hodnocení jsem čekal daleko horší průjem... Nakonec to bylo překvapivě snesitelné. Místy zableskla nějaká ta atmosféra, příběh jel sice po tradičních céčkových kolejích, ale nějak mi nevadil, a hlavně, docela jsem se i bavil. Triky jsou samozřejmě příšerné a herecké výkony tragické, o tom žádná, ale celek mi až překvapivě nevadil a já si s tímhle škvárem udělal příjemné odpoledne. /viděno na DVD: 50% a 3*/ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama