Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (188)

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Nech ľudí neodradí futbalová tématika, o tom to až tak nie je. Ted Lasso je vtipná, nenútená, často dojemná či vážna a hlavne výživná záležitosť, ktorá zakaždým vyčarí úsmev na tvári. Jason Sudeikis je ako Ted majstrovský a celý cast mu neochvejne sekunduje. Maximálna spokojnosť a maximálne čakanie na pokračovanie. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megapříjemný, pohodový seriál. Ted Lasso je totální optimista a dobrou náladu dokáže převést i na mě :) O to víc oceňuji, že mu tvůrci házeli klacky pod nohy a i když se mu třeba v životě něco kurvilo, furt byl na všechny až na výjimky dobrák. Z vedlejších postav byl asi nejlepší stárnoucí, věčně nasranej kapitán mužstva. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Příjemné odlehčení. Jinak se to asi ani nazvat nedá. Fotbal nesleduji, ale pořady z jeho prostředí jsou mnohdy velmi dobře zpracované a koukatelné. Kupodivu v tomto může hokej jenom závidět. Už jenom protože z jejich prostředí není nic. V tomto případě máma jasně daný příběh pomsty, do kterého je zapleten chudák Sudeikis, který představuje úžasnou možnost, jak hrát nějakou roli, která sedne perfektně. Zvláště, když si ji možná sám napsal a vytvořil. K tomu příjemné anglické prostředí a jde to samo. Apple letos rozhodně nabídl více a je to poznat. I v tom zcela pozitivním slova smyslu. Mnohdy se člověk zbytečně ztratí v rámci postav a jejich vztahů a malicherností, ale stále se musí člověk dívat na to, jak příjemně je seriál zpracování a hezky funguje. Druhá série si myslím, že nebude vyloženě vyhledávaná, ale bude příjemnou povinností. 2. série: Ted Lasso prostě asi patří k něčemu co asi skoro vymizelo, nebo zdali to vůbec někdy existovalo. Bylo to feeling good show, která ve vás asi hlavně vyvolala nějakou úroveň optimismu a potěšení. Pro někoho asi super, ale já po druhé sérii, která sice byla fajn mi ale nedala nic extra nového do života. A asi si dokážu suplovat nějaký optimismus jinak než přes hodiny ztracené na seriálu, který pro mě nemá moc smysl. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenápadný seriálový klenot, který se ze začátku tváří jako hodně milá komedie, ale postupem času převáží vážně kvalitní dramatická složka a humor jde lehce do pozadí. Neuvěřitelně příjemný seroš z londýnského prostředí, z prostředí fotbalu (i když ten hraje druhé housle), ze kterého máte po každém dílu skutečný feeling good. Kromě Teda nabízí Lasso velké množství zajímavých postav, od Rebeccy k Jamiemu s Royem. A právě Roy Kent, bezpochyby inspirovaný jmenovcem Keanem, si v podání Bretta Goldsteina usurpuje každou scénu. Po třetí (a s vysokou pravděpodobností poslední sérií) můžu říct, že jde o jeden z nejlepších comedy-drama seriálů, které existují. Je jedno, že fotbalové prostředí je neuvěřitelnou utopií, vztahy postav, jejich vývoj a hloubka, všudypřítomný humor a emoce, to jsou nepopiratelné kvality. AFC Richmond mi bude chybět. Lasso skončil v tom nejlepším. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to sjel celé a pěkně rychle :) dnes jsem dal přednost finále tohoto seriálu před posledními díly 3 série Zaklínače 3s, nepamatuji si kdy naposledy jsem sjel celý seriál tak rychle. Je to prostě neskutečná pecka. Sudeikis je pan herec, těch herců, hereček  a charakterů je tam samozřejmě více. Brett Goldstein jako Roy Kent byl naprosto parádní, Juno Temple byla okouzlující. Není to úplně o fotbalu, ten tam hraje druhé housle. Potěšily mě camea známých fotbalových osobností, třeba King Henry, Pepík, Mike Dean a další. Je to fakt škoda, že to skončilo, loučení bylo těžké. Tady opravdu skončili v tom nejlepším a na vrcholu, seriál každou sérii gradoval. Jako fanoušek Arsenalu a PL jsem byl opravdu mile překvapen. BELIEVE! PS : Fútbol is Life :) ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama