Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Netflix jedno období představoval kvalitu, v poslední době je ale spíš takovou továrnou na jednoduché rychlokvašky, které si najdou své diváky a slaví komerční úspěchy, ale nejsou dobrými filmy. Projekt Power je na tom o něco lépe než Old Guard, ale pořád působí nemastně, neslaně, jak po herecké, tak hlavně po režijní stránce, kdy se ve dvou hodinách vyskytuje pramálo zábavy. V tomto případě je to docela škoda, protože námět nebyl úplně marný pro akční zábavu na páteční večer. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Já jsem vlastně přesně tohle čekal. Joost a Schulman už v Nerve: Hra o život ukázali, že umí točit filmy, které vypadají hezky a tím dovedou ideálně přebít fakt, že jsou celkem pitomé. Tohle je úplně stejný případ. Projekt Power je vizuálně hodně zábavná podívaná, Jamie Foxx tyhle drsňáky umí a evidentně ho baví, Gordon-Levitt se na place podle všeho taky nenudil a určitě jsem zvědavý na to, co předvede v budoucnosti Dominique Fishback. Akce je hodně, nápadů v ní taky pár najdeme a zkrátka tam dost často něco bouchá nebo někdo střílí, takže to rychle uteče. Bavil jsem se a vlastně až po závěrečných titulcích mi došlo, jak moc pitomé to je a jak nenápaditě to vykrádá X-Meny nebo dejme tomu polozapomenuté Push. Projekt Power je stejná pitomost jako nedávné Old Guard, na rozdíl nesmrtelné Charlize Theron si toho jsou ale Foxx a spol. dost dobře vědomi. Projekt Power má být především hezky vypadající podívaná s pár cool scénami, u níž člověk může vypnout hlavu a bavit se tím, jak to hezky bouchá a pěkně vypadá. Samozřejmě bych ocenil, kdyby v tom bylo něco víc, ale zase nemám problém spokojit se s béčkem, které o své béčkovosti ví, nestydí se za ni a občas dovede příjemně překvapit nějakou cool hláškou nebo nápaditou akční scénou. Za mě OK, a když z toho bude chtít Netflix vydojit sérii, vůbec mi to nevadí. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Peklotyčně slizká a mimořádně otravná otylá nezletilá negrorecitátorka, prvoplánově krutohustý čokoseal Jakub Liškka a jako vždy důkladně progelovaný žužupolicista Pepikh Buzoň-Hulitt honí mezi vyžranými černoškami s kobylími prdelemi. Honí zlé dýlery Iks-menpika, které dělá z narkáčů supernarkáče, a trousí přitom zcela v souladu s globálními bleklivsmetrsáckými rasovými čistkami koncepční vzdělávací a motivační bonbonmoty typu „Tenhle odporný, a priori rasistický systém tě samozřejmě semele, tak mu pomoz tím, že budeš jebat na školu, a radši repuj a dýluj!“ Důkladně poučen touto jasnozřivou edukací jsem se rozhodl spálit všechny své doktoráty, vypatlat se čicháním ředidla a zbriketovat se na solárku, abych nalezl dokonalé uplatnění i v nadcházejícím kulturně rozmanitém světě. Tak mi od teďka říkejte Dýdžej Mamba aka Emidement, a kdybyste potřebovali nějaký urychlovač kriminální euforie, klidně mi pissněte na Tvítr (#Blakpizzbatter). Scénář mého nejnovějšího, totálně horkého videoklipu naleznete v deníčku. Každopádně, ač to má zase hnusný rasistický podtext, tak s přihlédnutím k posledním rychlokvašným přiblblblým Netslusancům pro náctileté i-retardy je to exekučně i jakýms takýms scénářem jednoznačně lepší a docela zábavný průměr. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapená, jak moc se mi to líbilo. Za prvné herecky je to skvěle zahrané a úžasný výber hlavních představitelů, kterým to společně šlape jak hodinky. Příběh je zajímavý, originální a napínavý. Krásně rozvržený děj. S přítelem se na hodnocení vůbec neshodneme, on to hodnotí jako blbost, já jako dobře povedené akční sci-fi. Rozhodně je to lepší než Bright s Willem Smithem. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5.5/10). Akční blbůstka z dílny Nesquiksu, která sází hlavně na herecká esa a akci. K hercům nemám moc výhrad.. Mohli si kluci vybrat přece jenom trochu ambicióznější Project, ale snad příště. Ale ta akce?? Nepřehledná až mě z toho oči bolely.. Stačilo by tam nechat trochu víc ty zvířecí schopnosti a ne jenom je tam na pár vteřin plácnout, odškrtnout si další zvíře ze seznamu a jedeme dál.. Stačilo by mi jich klidně méně, ale více detailně - jako třeba u Josepha .. Ale to bych chtěl od Nesquisku moc.. Takhle to bylo další "B" na které za pár dní zapomenu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Dominique Fishback hrála středoškolskou Robin ve svých 29 letech. Zároveň v tom roce sama ukončila vysoku školu. (TaNya_)
  • Jeden z hrdinů má schopnosti po krevetce Alpheus digitalis. Tvrdí, že svou oběť dokáže zasáhnout tak velkou rychlostí, že se okolo ní vypaří voda a okolní teplota dosahuje teploty o 8 000 °C vyšší, než je na povrchu Slunce. Extrémní stlačení vody klepety krevetky ve skutečnosti na několik mikrosekund dokáže vytvořit teploty „jen“ okolo 4 800 °C, což je asi o 800 °C více, než jsou nejnižší naměřené teploty uprostřed slunečních skvrn. Průměrná teplota povrchu Slunce se pak běžně udává na 5 500 °C. (kirmakX6on)

Reklama

Reklama