Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nápad super,akce ve většině případů taky povedená,ale jako celek Project Power svůj potenciál nenaplnil.Po scénaristické stránce sice kulhá méně než třeba Old Guard a nesnaží se o žádné filozofování,ale nedokáže nabídnout nic navíc.Jako jednohubka to ovšem - podobně jako většina posledních Netflix filmů - celkem slušně zabaví.Bohužel ale jen na jedno podívání...60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad byl fajn, ale připadalo mi, že se z něho dalo vytěžit víc. Možná by neškodilo opisovat trochu u X-Menů. Schopnosti, které uživatelé drogy na pár minut získávali, mi přišly poněkud nudné. Akce solidní, ale pokud nepočítám rvačku s gumákem, není tu nic, co by člověk udržel v paměti. Co se celkové tempa týče, tak to díky stopáži občas kolísá, ale pořád je dostatečně svižné na to, aby člověk přehlédl, jak blbé to celé je. O co se film může opřít především jsou herci. Foxx s Gordon-Levittem jsou jistota a ta zpočátku protivná holka jim to nakonec nekazila. Dá se to v pohodě, ale začínám se obávat, že od Joosta se Schulmanem se žádné opravdové pecky nikdy nedočkám. 60% ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Vituál a technická stránka je super, sem tam do očí bijící CGI, ale na Netflix dobrý. Připomínalo to Push (který bylo hrozný) a něco na způsob Bright (taky hrozný), takže z tohodle ranku mi to nepřišlo zase tak zlý. Herecky to bylo taky příjemný a že tam byl samej nigga? Who cares, existuje větší hromada hoven než je tohle a lidi si to chválí, takže tady zavřu obě oči a dám tomu 4* a.k.a 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávaná Netflix novinka není ve výsledku takovou peckou, jak jsme všichni očekávali, přesto jsem celkem spokojen a zároveň vděčný, jelikož nebýt Netflixu, tak letos neuvidíme téměř nic. V New Orleans se začne šířit distribuce nové drogy, která dává lidem super schopnosti na 5 minut a má to hezký komiksový vzhled a hlavně je to příjemné Rko, kde pár gore záběrů mě příjemně překvapilo. Jamie Fox i Joseph Gordon-Levitt, hrají obstojně, mutace drogy je podána zábavně a nejvíce mě zaujala schopnost kamufláže, kde se barvy mění dle prostředí a taky možnost ohýbat klouby. Akce je spíše v druhé polovině a je natočená velmi slušně a sedlo mi i tempo, takže byť se z daného konceptu dalo určitě vytěžit víc, i tak jsem se bavil nadmíru dobře. Plus také za hudbu. Příběh***, Akce****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 7/10. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se s tímto výběrem filmu na krásné sobotní odpoledně spálil. Ukázka mě dost zaujala, ale ve výsledku se jedná o snímek, po kterém neštěkne ani pes už tak za týden. Samotný nápad mě chytl už od začátku, ale problémem Projektu Power je jednoduše scénář. Tak prvoplánovou a neinteresantní záležitost jsem dlouho neviděl, film se nesnaží ničím šokovat, sází na jistotu, což mi osobně dost vadilo. Jedním z mála kladů je herecké obsazení, Gordon Lewitt a Foxx hrají na úrovni, sice nic světoborného (nečekejte ambice na Oskara :D), ale své nadstandardy si odvedli, horší to je s hlavní hrdinkou. Do celého konceptu mi vůbec nezapadala, chemie s tou dvojkou vůbec nefungovala, prostě velké špatné. Mohla to zachránit akce, fakticky mohla (a pár náznaků by tam člověk našel), jenže sehrála tak minoritní roli, že mi bylo smutno. Škoda. Jinak triky na fajn úrovni, ale že by mě nějak odrovnali, to se říct nedá (za 85 milionů dolarů výsměch co se týče technické stránky, čekal bych rozpočet o řád nižší). Hudba také moc nezachránila výsledný dojem. Suma sumárum, typ filmu, kde potenciál vězel úplně někde jinde. Za mě dávám 50 % ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Dominique Fishback hrála středoškolskou Robin ve svých 29 letech. Zároveň v tom roce sama ukončila vysoku školu. (TaNya_)
  • Frank (Joseph Gordon-Levitt) ve filmu většinu času nosí dres s číslem 37, se kterým hrál bývalý hráč amerického fotbalu a týmu New Orleans Saints Steve Gleason. (NiWi)

Reklama

Reklama