Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy vás život náhodně dostane do situace, kterou nečekáte, ale musíte se s ní vyrovnat jako chlap! Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Nataša, úspěšná designérka hraček pro děti, dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak se dohodnou, že hlavní část péče o novorozence převezme jako otec na mateřské dovolené Dominik. Ten přistupuje k úkolu s poněkud naivní představou, že mu poskytne dostatek času napsat konečně knihu, kterou dlouho plánuje. Chyba lávky! Dominik musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska… (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (268)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Adaptace, která asi splnila očekávání. Ale jak pro koho. Já asi moc nepoznám rozdíl mezi tím, kdy se dívám na tuto bláznivou komedii, která rozhodně má nedostatky a třeba mezi o deset procent lepší Okupací, která nyní sbírá jednu cenu za druhou, tak je to docela nepoměr. Jasně, tohle není glorifikační materiál, ale určité odlehčení, hraní si se střihy a nějak pojímání to inovačně za mě vyznělo skvěle. K tomu hudba je trochu výlet do navázání na Sám doma. Až nečekaně dobře. Pokud mám pokračovat v menší spojitosti s Okupací, tak samozřejmě se nedá srovnávat pointa díla, která v onom filmu je silná, ale občas zakopává o svou vlastní snahu o chytrost a hlavně nečekaně špatné herecké výkony. To se zde prostě neděje a tím pádem to mám na rovné úrovni a toto hodnotím, jako dobrý film. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V době, kdy už má Landsman venku celých šest kousků Moderního fotra, nelze se divit, že se jeho otcovské příhody stávají námětem pro celovečerní debut další nadějné osobnosti naší populární scény. S takovým úvodem to nezní nijak lákavě, obsazení Mádla a Voříškové také není ničím překvapivým, ale minimálně z těch filmů, které Mádl táhl v poslední době (například Probudím se včera nebo Celebrity s.r.o.), je Fotr tím snesitelnějším. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Výsledná podoba knižního bestselleru je na naše poměry docela povedená. Sympatické, zábavné a založené na skutečných osudech hlavního protagonisty, které nejdříve ztvárnil v knižní formě. Nemám úplně tolik výtek, ale na druhou stranu také není až tolik co pochválit. Sice to je prakticky celovečerní premiéra pro Jana Haluzu, takže to zvládl poměrně dobře, ale Deník moderního fotra je  prostě průměrná romantická komedie se sympatickým ústředním duem, které se zná dlouhá léta a jejich chemie funguje na jedničku. Nic víc se tam asi najít nedá. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je to taká povinná jazda, ktorá má síce v sebe úsmevné momenty, ale v zásade ponúka presne to, čo sľubuje. Určite poteší množstvo scén, ktoré potvrdzujú peripetie, akými si prechádza každý rodič, možno preto trošku zamrzí, že sa film v niektorých momentoch ani nesnaží prekvapiť. Postavy, ktoré sú sympatické a ktoré by to vedeli utiahnuť na to má. Hoci Mádl toho svojho Fotra hrá, ako keby toto celé bola one man show. Ostatných trošku zatieňuje a iných ( ako svojho kamaráta) robí takmer zbytočnými. 3* dávam preto, lebo to naozaj neurazí. A lebo mám stále slabosť pre Rambu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kéž by naše město mělo takovej obchvat, jakým obloukem mě obešla předloha. Fakt jsem netušil, do čeho jsem se nechal ukecat a moje jediný přání bylo, abych se u toho za všechny zúčastněný necejtil trapně. Trochu smutný, kam až klesly moje požadavky na českou komedii, tak to ale je, já s tím určitě nezačal... Moje trojitá odměna je za příjemně civilní hlavní dvojku, za pěknou kameru a hlavně za to, že jsem nikde neviděl Langmajera s Holubovou. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Malého Čeňka hrajou ve filmu tři batolata. (Duoscop)

Související novinky

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

10.09.2021

34. ročník filmového festivalu Finále Plzeň se letos opět uskuteční na podzim. České filmové žně začnou 24. a skončí 29. září. Do kin od léta míří řada nových snímků a Finále je nabídne pohromadě… (více)

Reklama

Reklama