foto

Robert Jašków

  • nar. 4.12.1969 (47 let)
    Trutnov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Robert Jašków (správná výslovnost je prý "Jaškův") se narodil 4.12. 1969 v Trutnově. Dětství strávil v Peci pod Sněžkou a dodnes rád lyžuje. V žilách mu koluje polská krev po otci a maďarská po matce. Ve škole nesnášel chemii a tak raději recitoval a hrál ochotnické divadlo. Nakonec se rozhodl jít na DAMU, kde studoval pod vedením Petra Čepka a Věry Galatíkové. Nyní žije v Praze s herečkou Pertou Bartošovou, s níž má 2 syny Jana a Jakuba.

V současné době je Robert Jašków členem uměleckého souboru Švandova divadla v Praze na Smíchově, kde ho můžeme vidět např. v představení Žebrácká opera. V minulosti působil také v Činoherním studiu Ústí nad Labem a v Divadle v Celetné.

Stále častěji se setkáváme s tímto bezvlasým hercem také na stříbrném plátně. Ztvárnil několik seriálových postav, za všechny připomeňme například lehce arogantního doktora Novosada v legendárním seriálu NEMOCNICE NA KRAJI MĚSTA PO DVACETI LETECH. Milovníci seriálů ho budou znát také jako ukrajinského bosse Vasila z ULICE. V zatím jeho posledním seriálu EXPOZITURA hraje hlavní roli policisty a jeho natáčení předcházel tvrdý policejní výcvik. Z filmových rolí stojí za zmínku především role učitele Daňka ve filmu SMRT PEDOFILA, za kterou získal v roce 2004 cenu Telemanie.

Lucie "LuckaV" Vonásková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milada
Nebezpečná kořist
2016 Masaryk
2015 Celebrity s.r.o.
Dítě číslo 44
2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
Intimity
Priority (studentský film)
2013 Strach
2012 Stín smrtihlava (TV film)
Vrásky z lásky
Záblesky chladné neděle
2011 Santiniho jazyk (TV film)
Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová (TV film)
2010 Dešťová víla
2009 Malé lži (studentský film)
Smyčka (TV film)
2008 Bobule
V neděli (studentský film)
2007 Operace Silver A (TV film)
V hlavní roli (TV film)
2006 Poslední vlak
Zastřený hlas (TV film)
2005 Labyrint
Rána z milosti (TV film)
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
Agentura Puzzle: Přízrak (TV film)
Agentura Puzzle: Strach (TV film)
Kousek nebe
2003 Město bez dechu (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
2001 Explicitní důkaz
Uniforma (TV film)
Vzkříšení (TV film)
2000 Dřevěná Marika (TV film)
Vlci ve městě (TV film)
1999 Ene bene
Silák a strašidla (TV film)
1998 Byl jsem mladistvým intelektuálem (TV film)
Čerte, tady straší! (TV film)
Happy End (studentský film)
Hvězda života (TV film)
1997 Jak vyženit z pekla štěstí (TV film)
1995 Hráči (divadelní záznam)
1994 Diamantové meče
Procitnutí jara (divadelní záznam)
1993 Giovane Mussolini, Il (TV film)
Moře mlčí (studentský film)
1992 Lhář (divadelní záznam)
1991 Velmi uvěřitelné příběhy: Podržel souseda (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Rodokaps (E03)
Baron Kafr (E02)
Pytláci (E01)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ať žije revoluce! (S12E52)
Chyba v plánu (S12E46)
Petice (S12E44)
další epizody (12)
2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Past na vražedkyni (E16)
další epizody (8)
Drazí sousedé (TV seriál)
Pokoj pro princeznu (E20)
Slepičí polévka (E19)
Stará pila (E18)
další epizody (17)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hodně štěstí, Ježíšku (S12E34)
Vaše noci mají křídla (S12E33)
Už jsme velký holky (S12E31)
další epizody (7)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Chobotnička (E09)
Popel (E08)
další epizody (10)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
2014 Mazalové (TV seriál)
Třináctá komnata (S01E13)
2013 České století (TV seriál)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
Pionýři hororu (TV seriál)
2012 Ententýky (TV seriál)
Ohňostroj vášně (E10)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Chvíle pro Hanu Hegerovou (E08)
další epizody (10)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Klíč (S03E05)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Cesty domů (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Vysoká hra (E16)
Korunní svědek (E15)
Loupež století (E14)
další epizody (16)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
Formule (S03E07)
Trapasy (TV seriál)
2006 Škola Na Výsluní (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2000 Duna (TV seriál)
Pra pra pra (TV seriál)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1991 Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)

Dokumentární

2002 Příběhy slavných (TV seriál)

TV pořady

2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace