Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel (D. Novotný) požádal Davida (M. Isteník), aby se odstěhoval. Tereza (M. Dancingerová) je mu za to vděčná. Karel je ale nešťastný, bere to jako zradu na bratrovi. Jeho náladu odnáší rodina, a hlavně Tomáš, který to bere jako nespravedlnost a začíná dělat naschvály. Vygraduje to až k tomu, že se Tomáš sebere a jde bydlet k Tereze. Jak se s tím vypořádá Jakub, který změny v zajetém řádu nemá rád? A jak se k tomu postaví obě rodiny? (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se dostávám mezi zdejší ubrečené ovce a těším se na duben, kdy to celé konečně dojede do finiše. Už mi přímo s prominutím serou oba dva kluci. Ze zbytku postav se už také s leckým nedá sympatizovat. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina dílu zase naprosto to samé, v druhé polovině přeci jen už jdeme do tuhého - začíná se tu svádět boj o "vlastní" dítě - otázkou ovšem je, které to vůbec je? Jo, posledních 15 minut rozhodně snese ty nejpřísnější kritiky. Konečně ke konci díl, který má grády. ()

Vajonek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S pokračováním Kukaček mám vícero problémů, které zřejmě shrnu v komentáři k celé řadě. Po zhlédnutí 10. dílu mi to ale nedá a musím si tu alespoň letmo odložit/zachytit něco z opačného soudku. A to konkrétně scénu, kdy Karel Olze popisuje, jak je pyšný na Jakuba a zároveň se stydí, protože má pocit, že s Tomášem to aktuálně tak nemá, nedívá se na něj stejně - dlouho jsem v žádném seriálu neviděla něco tak dojemného, křehkého a zároveň silného, dokonale zahraného. Klobouk dolů před Davidem Novotným, Sabinou Remundovou, ale samozřejmě i před scénáristou, režisérem, kameramanem a všemi dalšími, kdo se postarali o to, že jsme si mohli něco takového prožít a užít. Byť to byl vlastně na první pohled jen takový nenápadný okamžik, jeden z mnoha... ()

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪O niečo lepšie ako pominulé časti, hlavne preto, že sa prestalo neustále rýpať v téme odídenej matky, aj keď, náznaky si samozrejme, scenár nedopustil. Takže, diváci už vedia, že Terezu matka nejaký čas aj nosila po lese. Topka.⚪Aj napriek tomu sa ale dej pohol len o pár milimetrov - Karel je stále cholerický nervák, ktorý len kričí, každý chce úplne nezmyselne obe deti pre seba, prípadne chce presne to decko, ktoré práve nemá...kde je v tom tá logika, ktorou sa všetky postavy oháňajú, nevedno. Dokonca scenár úplne samoúčelne začína aj z postáv detí tvoriť manipulátorov a sebcov, kedy sa Tomáš účelovo správa tak, aby mohol byť v druhej rodine, pričom nejakým veľkým charakterovým vývinom (aby takto zmenil názor) neprešiel. Linka s kuriérom stále k nevydržaniu, úplna vata. Chvalabohu, že zostávajú len 3 časti, pocitovo sa zdá, že seriál mal zatiaľ tak 2 diele, a nie 10, keďže 90% času sa repetetívne odkazovalo na to, čo už divák videl/poznal a umelo sa naťahovala stopáž.⚪ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru epizodu sledovalo 1,03 milionu diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek večera po 20:00. (rublik05)

Reklama

Reklama