Reklama

Reklama

The Comey Rule

(seriál)
Trailer 2

Epizody(2)

Diskuze

Uživatel kkarx smazal svůj příspěvek.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

JamesSi

"myslíš BLM? Jedinej kdo to dost rozněcuje je Trump. A taky pak fízlové, co střílejí ty lidi."

 

To je samozřejmě hovadina jak barák. Stačí si zjistit fakta a je jasný, kdo dělá v USA bordel. A Trump to fakt není.

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

kkarx

lul wut? nechtěl jsi se jmenovat kkkarx? (jen vtip, aby jsme tu nebyli moc korektní) říkáš: "nedej bože, aby se Epsteinova Maxwellka dožila svědectví proti Clintonovi a dalším. ", jako by Trump nebyl na jejich ostrůvku taky často.  "co největší zmatek ať už v ulicích" - myslíš BLM? Jedinej kdo to dost rozněcuje je Trump. A taky pak fízlové, co střílejí ty lidi. Což však neznamená, že ten film je super - Brendan Gleeson vypadá jako SNL cosplayer a je vůbec kontroverzní zda věřit Comeymu či ne. Jinak ta snaha udělat z Trumpa strašidelnou postavu je docela zvláštní a nevím jestli to Gleeson zvládne.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, kkarx

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Takže další blábol radikálních Demokratů, kteří nenávidí USA. Oni už teď vědí, že prohráli, nesnaží se ani nijak pracovat na prezidentské kampani, zato se snaží udělat co největší zmatek ať už v ulicích, tak i rozesláním desítek milionů volebních lístků všem registrovaným voličům, aby po volbách mohli tvrdit, že volby jsou neplatné, nejasné a do oválné pracovny posadit svoji bláznivou mluvčí. Jak se zdá, tak v tomto filmu z Trumpa už nebude jen rasista, xenofob, misogyn, ale i děsivý manipulátor šířící strach a nahánějící hrůzu všem svým podřízeným. Tohle se bude jen stupňovat a kdo ví s jakým nesmyslem ještě do voleb přijdou. Pedo Hollywood musí mít z dalších 4 let Trumpa čirou hrůzu, nedej bože, aby se Epsteinova Maxwellka dožila svědectví proti Clintonovi a dalším. 

na příspěvěk reagoval JamesSi

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Raptor

No víceméně ze stejného důvodu vydal Michal Moore Farenheit 9/11. A ze stejného důvodu pravděpodobně vydali Hillariny Maily. Takže samozřejmě - kdo chce ovlivnit volby se bude snažit. Já jen nedokážu brát vážně "historické" filmy s Trumpem. Zaprvý je to klaun a za druhý je dost těžký znázornit politickou situaci, která se stala před chvilkou a moc infa ještě neleaklo, aby byla 100% jistota, jak to bylo.

Raptor

Raptor (hodnocení, recenze)

Blíží se volby, že? Takže je potřeba Trumpa posrat ze všech stran, když už se Bidena neodváží ani pustit do přímé debaty s ním ....

na příspěvěk reagoval JamesSi

Reklama

Reklama