Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anton je, tedy býval, slavný divadelní herec, leč krutý život počal mu do cesty klásti proradné překážky. Například židli nebo díru, což si po čtrnácti pivech zkuste zdolat, vy kreténi. Když ho ředitel divadla vyhodí z práce a jeho manželka chce z bytu, vezme Anton osud do svých rukou. A začne chlastat ještě víc. Rozjede se taková plejáda fantastických zážitků, výtvarných skvostů a (ne)chtěných vtipů, že vám záchvaty smíchu možná už zůstanou a budete muset na smací odvykačku. Srandičky mají ovšem jeden háček – Antonova manželka se tomu vůbec nesměje. A opustí ho i s jeho synkem Tomáškem, tátovým největším obdivovatelem. Anton v zoufalství (a kocovině) synkovi nakecá, že se chystá na misi na Mars, proto je tohle období tak těžký. A težký období to teda ještě bude, že i let do Vesmíru bude proti existenci na Zemi pohoda. Ovšem kdo jiný z nás, nebojácných Čechů, by měl dokázat cestu na Mars než Anton? (Goodmind films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pripomínalo mi to nepodarený pokus o škandinávsku bizarnosť, ale bohužial, s hercom, ako je Daniel Fischer, z toho vyšla totálne trápna chujovina. V druhej polovici som si dokonca naivne myslel, že to chytá druhý dych, lebo som sa pár krát zasmial, ale ruské finále... To je čistá zlosť. To som chcel už zabíjať! Jednu hviezdičku udeľujem iba kvôli Jaroslavovi Duškovi, ktorého mám veľmi rád. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Takové neurovnané,  výstřední a místy parodické. Pro někoho to asi bude bláznivá blbost, pro jiné krásná pitomost. Je to velmi stylizované mezi reálným světem a snem. Nekorektnost tu je ve tvaru vyměšování a nahých prdelí. A to vše je estrádně obaleno ve stylu normalizovaného popu se zábavnou přehlídkou podivínů, svérázů a samorostů a mnoha ztřeštěností. ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Co to jako bylo ? Pokus o bláznivou komedii ? Bláznivé to tedy je, ale komedie určitě ne (zasmál jsem se snad jednou dvakrát). Přitom děj, některé situace i postavy (Šteindler a Tomicová jako sousedi) mají určitý potenciál, jenže to by scénář musel psát někdo příčetný a hlavně vtipný a režírovat by to musel člověk s citem pro komediální timing (obou funkcí se ujala Lucia Klein Svoboda, která tedy nesplňuje ani jeden tento předpoklad). Z celého filmu je navíc na hony cítit snaha za každou cenu šokovat, ovšem tato snaha vychází naprázdno, protože dnešního diváka jen tak něco z míry nevyvede, a už vůbec třeba mužská nahota. Oceňuji snahu rozčeřit stojaté vody české komedie, ale k čemu to, když ve výsledku je to stejný nevtipný blábol, jako většina vztahových a romantických komedií, které se tu točí jak na běžícím páse. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Metafora alkoholismu a léčebny znázorněna v naprosto absurdním dada surrealism opusu. Ocenil bych spíše temnější podtón, ale zas Žal se odkládá pana Korna velmi potěšil. Ve filmu lze nalézt fantastické české funky kusy, bohužel i včetně nějakého toho Káji Gotta. Přesto si myslím, že tvůrci by udělali lépe kdyby vše ladili do temnějších podtónů, nasadili spíše thrillerovou smyčcovou mjůzik a možná i vypustili postavu syna hlavního představitele. Každopádně jestli jste ještě neviděli v žádném cz filmu Šteindlera defekovat a Duška prznit morbidně obézní ženu, zde máte možnost! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mimořádný wtf projekt! Začátek přitom zdá se být seriózním počinem, mladý herec si přihýbá více, než by bylo zdrávo, pročež dostane od řídi Čtvrtňase padáka. A jde to s ním z kopce a kamera je u toho. Nic mimořádného. Pak ale přijdou fantazie a především Dušek a jeho třistapadesátikilová milenka. A když si říkáte, jestli se tvůrci neposrali, tak přijde Ohnivák a auta jak z Demolition mana, a násilí vtrhne do ulic a Milanovi i na hajzl. Konec už je úplně v režimu "nejenom že jim hráblo, byli zfetovaný a jsou to magoři" ale ještě něco navíc. Mazec, ke kterému nějak neumím zaujmout bodový postoj. Katakombes Milou Kinematografos. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Jaroslav Dušek po prvním přečtení scénáře roli ve filmu odmítl, protože se domníval, že je to „pouze taková ztřeštěnost“. Režisérka a scenáristka Lucia Klein Svoboda ho ale požádala, aby se koukl na její starší film Pírko (2016), aby pochopil, o co jí ve filmu jde. Po zhlédnutí už s velkou chutí souhlasil. (SONY_)
  • „Není to film z jednoho večírku, chystali jsme ho poctivě a dlouho. Ale chtěli jsme ho mít co nejvíce nespoutaný, ničemu se nebránit, a hlavně jsme ho chtěli mít tak zábavný, jak to jen jde,“ uvedla režisérka a scenáristka filmu Lucia Klein Svoboda. (SONY_)
  • Podtitul filmu zní: „Když nemůžeš, tak přilej“. (SONY_)

Reklama

Reklama