Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří! (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na Netflixe majú kvóty. V každom filme musí byť jednou z hlavných postáv homosexuál. Takto sa údajná 4% úchylka mení vďaka Netflixu na 25-33%, to je úžasný pokrok, už len dosiahnuť ten míľnik 100% a ľudstvo môže konečne zaniknúť. Rachael Leigh Cook alias Zlá herečka tomu veľmi nepridala a vzišiel z toho nejaká romantická komédia, ktorá prináša aj vtipné situácie, ale zas nie príliš veľa. Nápad nebol vôbec zlý – žalovať zoznamku za neúspechy v láske je celkom originálne. Rovnako by som pochválil Damona Wayansa Jr.,, ktorý tu jediný znesie parametre herca aj sympatií. Len všetci okolo neho nejak nefungovali a scenár tomu tiež nepridal. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která je dost předvídatelná, obsahuje spoustu klišé a má opravdu hodně přestřelený a přeslazený závěr. Z podprůměru/průměru do lehčího nadprůměru ji zvedá výběr představitelů ústředního páru, jejich herecké výkony, vzájemné napojení a některé docela vtipné či příjemně milé slovní výměny (ne že by tedy vedle nich ve filmu nebylo hodně přesně opačných dialogů). 55 %. ()

Reklama

anura 

všechny recenze uživatele

Všechno, čeho jste se (nejen) v rom-com přejedli, tady vám to servírují na zlatém podnose. V roce 2020, kdy už se daleko více točí duchaplnější a třeba vtipnější romantické komedie. Hlavní i vedlejší postavy neskutečně ploché, s chabými motivacemi k tomu, proč dělají to co dělají. Ale všichni jsou správní, všichni jsou hodní, bohatí jsou ti špatní, ale naštěstí hloupí. Soudní přelíčení tomu nasazuje korunu, vystřižené z katalogu. Náš právník dojaté porotě přednáší oduševnělá moudra, zatímco protistraně bere vítr z plachet. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Seznamovací apka Láska se zárukou, Love, Guaranteed, svede dohromady muže a právničku, pracovně. Ona má zažalovat aplikaci provozující agenturu, protože muž už jejím prostřednictvím absolvoval tisíc schůzek, a nic, žádná láska, jen výdaje za lichá rande. Takže když se zárukou, tak se vším všudy, že. Dál je příběh Hilary Galanoy a Elizabeth Hackett předvídatelný, on je muž a právnička žena, takže ... že. Pointa, ta úplně poslední, je však opravdu překvapivá, rovnou měrou pochopitelná stejně jako nepochopitelná. Znepokojivě nezodpovězená s pointou těsně související zůstala otázka o smyslu seznamovací aplikace za $ 29 měsíčně, jejíž efektivita je přibližně 1000:0. P.S. To jsou řádky o příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Puntičkář, který si poctivě zapisuje průběh každého svého rande by musel být vážně nesnesitelný. Tady je vzorem všech ctností a tužeb. Je to prostě klasická instatní holywoodská romantika s extrémně hloupým nápadem (scénářem) vyznačující se tím, že si hlavní protagonisté dají první pusu až před publikem, aby nakonec společně a ruku v ruce zapadli přesně do těch komerčních hnusů. proti kterým jakože celou dobu bojovali. Morální dno a co se týče romantiky, tak tu jsem tady nenašla taky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Auto advokátky je Volkswagen Karmann Ghia, které se vyrábělo od roku 1955 do 1969 a je dnes poměrně drahé (vzacné). Mohli  jsme ho zahlédnout i v jiných filmech, např. od Quentina Tarantina, konkrétně ve filmu Kill Bill (2003) nebo Tenkrát v Hollywoodu (2019). (cmenda)

Reklama

Reklama