Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři hrdinové - kněz, který se po 25 letech odvrátil od křesťanské víry, satanista prodávající doom metalové desky a moderátor ve středních letech, jenž uvádí úspěšnou show o věštění budoucnosti - se spojí a společně bojují proti Ďáblu. Cesta samozřejmě není krátká ani jednoduchá. (Schobul)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (68)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jeden z rady filmov, kde platí, že pokiaľ neuvidíte, neuveríte. Satanistická komédia, ktorá začína tým, že kňaza zabije v kostole obrovský kríž. Pokračuje sa počúvaním Iron Maiden, nechýba exorcizmus, navštívime koncert Satannicy na Štedrý deň, budeme liezť po neónových svetlách na výškovej budove, cicať krv z panny a tak ďalej, a tak podobne. A možno občas niekto zomrie. Až do finále, ktoré možno pripomenie niečo z Ghostbusters. Nepôjde ale o nič menej, než o záchranu sveta. Osobne mi vizuálny ani rozprávačský štýl k tejto tematike skoro vôbec nesadol, ale je to tak úžasne od veci, že sa tu nedá hovoriť o priemere, i keď hodnotenie by tomu mohlo nasvedčovať. Ako diváci si máme uvedomiť, že v tom pekle už dávno žijeme a žiaden príchod antikrista na tom nič významné nezmení. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Bravo, Španělé mi opět vytřeli zrak a zamávali bránicí! Tenhle snímek je naprosto skvělou ukázkou toho, jak skloubit satanistický horor s černou komedií a nevyznít přitom trapně. Dvě hlavní postavy (kněz Angelo, který jde po stopách brzy narozeného Antikrista, a dobrotivý metalista Jose, jenž má občas problémy se sebekontrolou) jsem si zamiloval ihned, k těm dalším jsem si úspěšně hledal cestu. Některé momenty jsou nezapomenutelné (matička s brokovnicí odhodlaná chránit rodinu), ale v poslední třetině se humor zcela vytrácí a nabírá spíše vážnějších tónů. Proč ne, vždyť příchod syna Satanova není prdel. I přesto je Day of the Beast jednou z nejlepších a nejoriginálnějších hororových komedií. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Prijemna a vubec ne nevkusna komedie o prichodu Satana pusobi v zaplave radobyvtipnych filmu z Ameriky jako zazrak. Knez snazici se maximalne hresit, sverazny vztah matky a syna a vyprava pro pannenskou krev - to jsou pasaze, ktere se mi vryly do pameti opravdu hluboko. A samozrejme to nejlepsi: milacek davu Jose Maria a jeho bohorovny pristup k zivotu. Skoda jen ze ke konci se humor vytraci a film zacina byt trochu tezkopadny. I tak jde ale o jednu z nejlepsich horrorovych komedii vubec. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pře zhlédnutím jsem čekal horor a dostal krimi-parodii, která mi nabídla z mnou očekávaného žánru snad 2-3 momenty. Avšak bavil jsem se, narážky na satanisty a církev byly podařené. Co mě však zklamalo, že humoru postupně ubývalo a na plátně zbyla jenom brutalita a násilí bez špetky ozvláštnění či smyslu. Tudíž ve výsledku to vidím pouze na průměr. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama