Reklama

Reklama

Projekt Adam

  • USA The Adam Project (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (392)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se docela dobře kouká nejen kvůli příjemnému vizuálu, ale i proto, že napětí hlavně v druhé půli převládá, byť užvaněné scény se najdou. Nevím, proč hlavní hrdina musí být kluk, kterého šikanuje starší pablb (ok, šikana je stále přítomná, ale nemusí být v každém druhém filmu o mládeži) a který má navíc dýchátko, aby to bylo napínavější. Herecky dobré, nejvíc mě bavil M. Ruffalo. A kupodivu se mi líbily i odkazy na StarWars - laserový meč, průlet kaňonem, honičky ve vzduchu. Nablýskané skafandry byly spíše jak z Bettlestar Galactica. Směrem ke konci jsem ucítil závan červené knihovny, to bylo na balení papírových kapesníků. Jako dítě bych si to rozhodně užil mnohem více, takhle šlo pro mne o jednorázovou oddechovku. Akce byla určitě nejlepší. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príjemná a nenáročná Reynoldsovka. Cestovanie v čase mám rád a tu okrem toho, že sa s toho robí sranda, je to celkom zaujímavé. No hlavne je to aj fajn akčné, sympatický obsadené, vtipne a vo finále aj príjemne dojímavé, by som povedal. Vtipne scény sú celkom dobre vybalansované s tými akčnými a nikdy to nespadne do úplnej komédie, no na lepší zážitok niečo tomu chýba, pretože herci a ich postavy dokážu zaujať, ale príbehom to nestrhne. 70% - 3* ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Ale jo, má to celkem pár výživných momentů, je to rodinné poselství - opět v dalším filmu (!!!) už musí být moc i na Amishe. Akce, které je sice málo, zato stojí za to. Reynolds ve svém hláškujícím mega ukecaném módu, ale ve srovnání s jeho nedávnou skopičinou Free Guy je tohle poněkud slabší. Je vidět, že budget nebyl tak velký. Ale Ruffalo i Saldana velmi příjemní a Keener tu svoji roli bitchky poněkud přehrávala a vlastně jsme nevěděli, co v budoucnosti způsobila za mrzení, že se snaží zastavit Adama letícího do minulosti. Mno, jako jo, ušlo to, začalo to dost slibně, ale digizamrdaný mrdník na konci to ubil do lehčího nadprůměru. Za pár chvil na to zapomenu. 65% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] Shawn Levy mě zde docela zklamal. Od něj jsem viděl všechny díly Noci v muzeu (jednička mě totálně nadchla) a loňský Free Guy u kterého jsem se málem posral radostí jaká to byla bomba! Tohle je prostě nudné a to až do konce. Nevím, co k tomu mám sáhodlouhého napsat. Začíná to pozvolna, je zde cítit ten klasický rodinný nádech, takže jsem si říkal fajn, nebude to moc o efektech a akci, jenže mě to začalo pořádně uspávat, že jsem závěr sotva vnímal. Po technické stránce je to tak nějak ok, ale ani ty efekty v akci mě moc nepotěší. A nějaký ten námět ohledně cestování v čase? Na to se mě neptejte, protože jsem ho asi moc dobře nechápal, nebo spíš nevnímal. A za to dávám tu nejslabší možnou 2*, protože znám horší braky, kvůli režisérovi nechci hodnotit hůře. Těšil jsem se na to a ono mě to takto nebavilo. Tak snad příště. PS: To, že tam byl Reynolds a Ruffalo jsem si vůbec nevšiml. Nijak se ta dvojice herců nepředvedla. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, který je ale rutinně a extrémně nezajímavě provedený. Tak asi nějak takto lze v jedné krátké větě popsat snímek The Adam Project režiséra Shawna Levyho, který vyjma nosné myšlenky a několika vydařených gagů nezaujme opravdu ničím. Vesmír v němž se celý příběh odehrává je zcela plochý, všechny charaktery jsou kromě dětského protagonisty absolutně mimo (zdravím “zápornou” postavu) a akční stránka je opravdu k smíchu, přičemž tento koktejl zoufalství zastřešuje Ryan Reynolds, jehož herecký styl je od roku 2016 tragicky neměnný. Tohle se bohužel vážně moc nepovedlo. Škoda. (Netflix) „I'm the godfather of time travel?” ()

Galerie (213)

Zajímavosti (12)

  • Hodinky, které nosí Adam a jeho otec, jsou Omega Speedmaster. (LUKICKK)
  • Když je ke konci filmu otevřena bedna se sportovním náčiním, lze na ní vidět nálepky Deadpoola a Hulka, tedy dvou marvelovských hrdinů, které hrají v jejich filmových verzích Ryan Reynolds a Mark Ruffalo. (NiWi)
  • V čase 01:24:00 pronese 12letý Adam (Walker Scobell) slova „superhero landing“. Přesně tato stejná slova pronesl i Ryan Reynolds (který zde hraje dospělého Adama) ve snímku Deadpool z roku 2016. (Mytopyr)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Seriálový Percy Jackson našel představitele

Seriálový Percy Jackson našel představitele

12.04.2022

Streamovací služba Disney+ našla svého Percyho Jacksona. V chystané seriálové adaptace populární knižní young adult série tak hlavní roli ztvární herec Walker Scobell, jenž má za sebou čerstvě… (více)

Reklama

Reklama