Reklama

Reklama

Spiderhead

  • USA Spiderhead (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vězeň zavřený v supermoderní věznici začíná pátrat po tom, k čemu má vlastně sloužit droga na ovládání emocí, kterou testuje pro geniálního farmaceuta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (208)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Chápu, proč se to lidem nelíbí. Je to trochu debilní, místy nedomyšlené a chování některých postav občas nedává smysl, ale i přesto jsem si to upřímně užil. Film pěkně utíká, nabízí nejednu mrazivě napínavou scénu a finále, které skvěle kombinuje thriller a humor. Chris Hemsworth je tu boží a všichni moc dobře víme, že pokud se spojí charismatický bůh Miles Teller a režisér Joseph Kosinski, nemůže to dopadnout špatně. Taky nemohu opomenout hudební podkres, který se k filmu nečekaně hodí. Uznávám, že je to lehce povrchní, ale stojí to za to. 7/10. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to takové hodně "futuristické"...Nicméně - dvojice Miles a Chris mi skvěle seděla a kdyby mi někdo řekl (když tam tak spolu seděly) - koho bych si vybrala - byl by to Miles ;) Pro něj mám rozhodně větší slabost ;) No dál :D Zajímavá myšlenka, je to teda dost psycho, ale skvělým způsobem...Film já jednu skvělou chvilku...a to, když se díváme, co se stalo postavě Milese a za co tam vlastně je...My to průběžně vidíme a slyšíme od něj, ale až zjistíme tu 100%pravdu a on tam stojí u toho hořícího auta - tak to bylo pro mě hodně náročné...a bylo to skvěle znázorněné...Víc než samotný film mám v hlavě myšlenku toho konceptu daného místa...zajímavý "projekt"... ;) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Klasické téma o drogách, co mohou změnit svět k lepšímu...dystopickému. Od Kosinskiho jsem čekal lepší film, navzdory zdejším nepřívětivým komentům. Snímek se neuvěřitelně táhne, a tak se zdá být ještě delší, než je. Jenže není pomalý artově, prostě mu chybí náboj. Jakmile dojde na stříkající krev, napětí zajiskří a divák očekává konečně jízdu. Jenže vše se vrátí do starých kolejí - tlachání, tlachání, rádoby filosofické úvahy....a prázdno. Nejlepší je tak slušivý vizuál a hlavně hudba, kde mne potěšilo retro (které už vždy taky nemusím). Supertramp (The Logical Song), Thomas Dolby (She Blinded Me With Science), Roxy Music (More Than This) a Blitzkrieg (Blitzkrieg). A Hemsworth se sice snaží, ale asi by měl raději zůstat u Thora.... ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nedívejte se na to. Kompletní ztráta času a zbytečný film. Kosinski k sobě potřebuje někoho dalšího. On prostě není komplexní režisér.  Námět asi fajn, ale provedení meh.  Velmi mne bavil audiovizuál, proto nedávám odpadní hodnocení. Teller s Hemsworthem se snažili, ale mám pocit že někdo starší a zkušenější by tomu dal víc. A má to asi nejvíc zabitý twist, co jsme kdy viděl. Není to pekelně špatný, jenom prostě průměrný a zbytečný. 5/10 jak vyšitých ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Chris je fajn chlap a je to taky dobrý herec. Ale jeho snahy se vymanit z jakési škatulky mi připomínají počínání Arnolda v 90. letech. Nutno podotknout, že Spiderhead není takovej průser jako Junior nebo snad dokonce Vinovo Dudlíkátor, ale prostě do tohohle se Chris nehodí. Je to sympaťák a tohle mu vyloženě nesedí. Mimochodem, nesedí mi tam počty - napočítal jsem 6 látek, ale přitom se pořád řeší jen 5?! Slabé 3* ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Důvodem Jeffova (Miles Teller) uvěznění ve Spiderheadu je řízení pod vlivem alkoholu, které má za následek nehodu. Miles Teller často hraje postavy, které jsou účastníky nebo téměř účastníky dopravních nehod. Je to vidět v jeho předchozích filmech Krev šampiona (2016), Kouzlo přítomného okamžiku (2013) a Králičí nora (2010). V některých případech to pomáhá zmírnit nebo vysvětlit pohled na jizvy na jeho tváři, které má z autonehody ve skutečném životě. (BMW12)
  • Rogan (Nathan Jones) si číta knihu "Tenth of December" od Georga Saundersa, ktorá obsahuje krátku poviedku "Escape from Spiderhead", podľa ktorej je natočený tento snímok. (belinko)

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

01.10.2020

Režisér Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Nevědomí) si vyhlédl další projekt. Podle serveru Deadline filmař nyní chystá sci-fi Spiderhead pro streamovací službu Netflix. Děj filmu je přirovnáván ke… (více)

Reklama

Reklama