Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mitchovi Robbinsovi se blíží čtyřicítka a propadá frustraci. Jeho kamarád Phil je na tom ještě hůř - doma je pod pantoflem a v práci ho zase komanduje jeho tchán. Oba závidí Edovi, který vypadá, že si života dokáže užívat a stále si vymýšlí nová dobrodružství. Ed chce kamarádům udělat radost, a tak pro všechny zakoupí čtrnáctidenní pobyt na nefalšovaném ranči v Novém Mexiku a donutí je oba odjet. Na ranči se setkají s dalšími hosty, kteří si sem přijeli odpočinout od rodiny, civilizace, práce. Společnost je to opravdu různorodá. Ale čeká je náročný program - po několikadenním padání z koňských hřbetů dostane skupina těžký úkol - dopravit stádo do 200 mil vzdáleného Colorada. Zprvu vše probíhá celkem klidně, ale pak jejich předák Curley náhle zemře. Jak si zelenáči s touto situací poradí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nečekaně v závěru dojemná záležitost, která nám chlapům ukazuje, že ještě nejsme tak staří, abychom si nemohli občas splnit nějaký ten klukovský zážitek a že nám to jen prospěje. Billy Crystal toho tolik neodehrát, ale všude kde hrál, tak zahrál skvěle. Chápu že nemá ten správnej ksicht, s kterým se dají kasírovat spousty peněz, ale jako člověka jej mám o to více rád. Když skáče do rozvodněné řeky pro naříkající telátko, tak jsem z toho prostě naměko. PS: Určitě kouknu i na druhý díl. 70% ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

U týhle pohody jsem se fakt bavil. Suchý ironický humor propaguju, takže prupovídky Crystala mě rozesmávaly vlastně pořád. Hlášek je nepočítaně. K tomu přidejme nádhernou krajinu, sympatický zbytek postav a vkusně zapracovaný vážný prvek. Relaxační komedie bez hnusů, pinďourů a paniců mám nejradši. Pustim si určitě brzo znova. -"I have a roping disability." ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po letech těžké vystřízlivění. Pamatoval jsem si nejvíce jeden vtípek a ten je dokonce až z dvojky. Rodinný film je to výborný, ale jako komedie? Nedá se u ničeho pořádně zasmát, až se mi zastesklo po současných "komediích", které jsou jako filmy příšerné, ale aspoň jednou člověka pořádně rozesmějí. ()

route60 

všechny recenze uživatele

Dobrodruhy z velkoměsta jsem viděl po mnoha létech a film jsem si vychtnal lépe než před tím, hlavni trojice Billy Crystal, Daniel Stern a Bruno Kirby jsou výborní je jasné že film je dělaný na city ale proč se občas nenechat dojmout hlavně to mohlo zklouznout do trapnosti ale Ron Underwood tuto komédii zvládl skvěle je jen škoda že Bruno Kirby zemřel tak brzy. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu pristanú tri hviezdičky ako uliate. Bol to mix všetkého možného. Dobré scénky, zaujímavé situácie, premyslené dialógy sa striedali s obvyklým westernovým a rýdzo americkým klišé, niekedy aj s nudou. Ale celok ako tak držal pohromade. Z hercov som poznal iba Jacka Palancea a prekvapila ma aj prítomnosť mladučkého Jakea Gyllenhala. Je možné, že za nejaký mesiac na film zabudnem, ale neľutujem tých takmer dvoch hodín strávených jeho sledovaním. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Jake Gyllenhaal v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama