Reklama

Reklama

Evropské kmeny

(seriál)
  • Německo Tribes of Europa
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu. (Netflix)

Diskuze

Cpt.America

Cpt.America (hodnocení, recenze)

SteewCZ

A jaké postvy se ti tam ještě líbily mě mimo Varvary ještě Liv sestra Kiana a dva osobní strážci Lorda Varvary Taiga a Qinn takový pravý Assasini :-D

k4n9ur

k4n9ur (hodnocení, recenze)

“ která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků” Evropa snad je spoustu malých státečků ne?

SteewCZ

SteewCZ (hodnocení, recenze)

Já to dokoukal celé, nicméně z těch tří dějových linek, se mi líbí ta s tím Chlapcem, Oliverem Masuccim a kostkou. Ta mi snad jediná přijde zajímavá a trošku zábavná. Ty dvě linie jsou předvídatelné a děsně nudné. 

Jinak souhlas s Tighem, Varvara je cool. Je tam víc cool postav. Ale ti hlavní hrdinové už tak cool moc nejsou. Spíš jsou trapní. 

na příspěvěk reagoval Cpt.America

SaulTigh

SaulTigh (hodnocení, recenze)

scofa

Občas to trochu kostrbatý je, máš pravdu, hlavně první 2 díly, pak je to... megahustejnářez.. dokoukáno všech 6 dílů na jeden zátah.

Přetavilo se to do ryzího zlata, pro mě některé scény nezapomenutelné. A herečka Melika Foroutan - Varvara to všechno jako tvdej Badass válcuje, po dlouhé době zážitek.... Doporučuji....

scofa

scofa (hodnocení, recenze)

Řeknu to takhle Dark byl skvělý seriál a od stejných tvůrců bych čekal že vznikne něco stejně kvalitního, ale ouha ono ne a máme tu tenhle Trash který po dvou dílech vzdávám, ta nelogičnosti a stupidnost z toho řve na každém kroku, je vidět že Netflix už na jakoukoli kvalitu kašle!

na příspěvěk reagoval SaulTigh

Reklama

Reklama