Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní film o mladém provinilci, který se vrací z kriminálu do normálního života... Petr Neumann (P. Svojtka) byl s kamarády ve vinárně a poměrně dost pili. Potom šel navštívit svou přítelkyni. Jenže jí to dopředu neřekl. To byla ale hloupost! Bylo to něco jako pokoušení osudu. Nebyla doma sama. Napadl milence, který upadl hlavou na zábradlí a Petr se domníval, že je mrtvý. Naložil ho do auta a chtěl ho dopravit do nemocnice. Jenže nedojel… (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

sator 

všechny recenze uživatele

To že použili experimentálně fotografie, podle mě rozbilo atmosféru snímku a ničemu neprospělo... Stejnou roli, tedy navrátilce z kriminálu, kterému se snaží lidé kolem něj pomoci, si zahrál Petr Svojtka i v inscenaci Oddělení zvláštní péče ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Hodnotilo třicet lidí a recenze ani jedna? (Stav ke dni 28.3.2022). Hm, zajímavé. No nic.  Nemám rád, když mne film vytočí hned na začátku a tady se to stalo. To, jak advokát mluví na kameru přímo k divákovi je pro mne prostě nepřijatelné a hned si za to inscenace vysloužila mínus dvacet, ani vlastně ještě pořádně nezačala. Návraty v ději z toho dělají guláš a hlavní zápletka mne naprosto přestala zajímat. Více se mi už líbila ta druhá, kde se lidi domnívají, že je Petr doktor. A nakonec ta krádež. Tyto dvě věci to udržely v mé sledovatelnosti, jinak bych to asi nedal až do konce. Pro mne je to hraný polo dokument. A hotovo. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama