Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad běžící na YouTubovém kanálu Wolfstreet Bros pod taktovkou mistra Kubelíka, jehož zajímavá osobnost vás provede jednotlivými díly. Jedná se o kopii konceptu amerického Hot Ones, která je ovšem velmi povedená. Obsahuje řadu zajímavých hostů, pálivých otázek a ještě pálivějšího jídla. Pakliže máte rádi chilli i ke snídani, nebojíte se vysokých čísel SHU a baví vás rozhovory, nemůžete šlápnout vedle. (Honzek)

(více)

Recenze (26)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

O tomto pořadu jsem neměl do včerejšího dne ani tucha, a když jsem včera dorazil seriál sKORO NA mizině a hledal jsem si pln nadšení videa se Štěpánem Kozubem, narazil jsem na tuto internetovou inkviziční mučírnu, které překvapivě šéfuje český Zaklínač. Opět jsem si potvrdil, že jsem (i přes svou nekonečnou skromnost, vysokou inteligenci a mocné osobní charisma) kdesi hluboko uvnitř (a možná ne až tak hluboko) jaksi podivně zvrhlý, protože jsem zjistil, že mě velmi baví sledovat širokou paletu hostů pořadu, kteří se snaží, i přes značnou fyzickou bolest a počínající halucinogenní stavy, odpovídat na moderátorovy otázky. Tohle mě fakt baví, protože otázky nejsou hloupé, takže se něco dozvím a zároveň si přijde na své i mé vnitřní sadistické já. Smekám před Petrem Kubelíkem, který drží s hosty v jejich utrpení krok; ten člověk musí mít titanové trubky. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Sleduji pravidelně, sleduji rád, i nějakou tu omáčku už jsem ochutnal. Byť mi občas hostů úplně nesedí (nesnáším hop hap, rap, MMA atd.), tak mě leckteří dokázali mile překvapit, že nemají v hlavě úplně nasráno. Zároveň sdílím mistrovu náklonnost k 90. letům, ano tehdy to bylo opravdu svobodné až na dřeň. Takže ano, jakožto přejatý koncept talkshow ze zahraničí velice velice povedené. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Koncept je samozrejme zábavný. Otázky a požieranie čoraz pálivejších jednohubiek. Problém je v tom, že jediné zábavné sú tie reakcie hosťov na pálivosť. Samotný Kubelík nijako neprispieva. Jeho otázky sú buď tuctové, bez potenciálu na zaujímavú odpoveď a miestami naservíruje vyložene až trápnu, nevhodnú otázku. Ak je hosťom niekto, koho vôbec nepoznáte, alebo Vás vôbec nezaujíma, tak Kubelík z toho pre Vás nedokáže vytrieskať naozaj nič viac, než spotené čelo a chlemtanie litrov mlieka. Ak je však hosťom nejaký Váš obľúbenec, tak sa určite pobavíte. Chce to však naozaj dôslednú filtráciu, inak riskujete stratu času. ()

beniczech 

všechny recenze uživatele

Zpočátku (když si odmyslím, že je to kopie First We Feast), mě pořad relativně bavil. Otázky místy originální, formát zábavný a proč se nekouknout na známé české osobnosti, jak trpí u pálivého :))) Ale pak moderátorovi přeplo a bohužel už se na to nedalo koukat (výjimka díl s Kozubem - tam to šlo samo díky hostovi). Z moderátora se stal bojovník proti "systému", proti západu a za "svobodu slova", ale bohužel jen rádoby. Moderátor se nechal zblbnout, stal se obětí hloupých konspirací a nedá se už na něj dívat. / 35 % / ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejpálivější show na českém internetu. Mr. Kubelík je neskutečný sympaťák a pohodář, navíc neuvěřitelně zábavný a chytrý, čemuž odpovídá i maximální příprava a velmi zajímavé, místy až rafinované otázky. Nehledě na fakt, že mívá opravdu zajímavé hosty, kteří mají co říct, vesměs se jedná o mediálně neprofláknuté tváře, takže má divák možnost si rozšířit obzory a dozvědět se spoustu nových zajímavostí. Samotný koncept je naprosto boží, sledovat cestu účastníků až do síně slávy je fakt mazec, i když popravdě nad některými pokrmy občas slintám. Tahle nevšední talk show mě neskutečně baví, v současné době bezpochyby patří k tomu nejlepšímu, co české Youtube nabízí. 9/10. ()

Zajímavosti (7)

  • Během druhého live streamu byli hosté požádáni, aby přinesli něco, co se dá do aukce. Tričko, které přinesl do aukce Martin Pohl, se vydražilo za 2 600 Kč. Dal do aukce také pivo v plechu od Crazy Clown, které podepsal, a to se vydražilo za 525 Kč. David Matásek přinesl tričko Hanebný Pracanti, které se vydražilo za 700 Kč a mentosky Vespa – u těch cena skončila na 310 Kč. Petr Reif přinesl pamětní minci LAPD SWAT a ta se vydražila za 2 250 Kč. (Wade)
  • Pořad zahájil dne 23. 3. 2021 možnost jeho podpory na Patreonu. (Honzek)

Reklama

Reklama