Reklama

Reklama

VOD (1)

Dívka se po přestěhování do nového města stane svědkyní bizarní vraždy na večírku, kterého se zúčastní. Navíc začne mít podivné vize a nezvyklé touhy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zdařilá norská popkulturní pohádka o vlkodlacích. Se zajímavými herci s civilním hereckým projevem, se zádumčivou atmoškou a přitom vcelku akčním dějem, slušně krvavá a stoprocentně braková, ačkoliv se snaží o realistickou věrohodnost. Holka v hlavní roli sice ve skutečnosti není heterochromická, ale na rozdíl od většiny teenagerů v amerických filmech je určitě sympatická. Jenom tu její "dojemnou" hluchoněmou sestřičku si mohli tvůrci odpustit, ale to už je holt Netflix, že ano. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dovozem invazivních druhů z Normandie to začne, vypelichaným Taylorem Lautnerem na ulici před barem to končí. Co se týká atmosféry a lykantropího kouzla, za celou dobu se to ani neodvážilo strčit čenich do teritoria, který si u pisoáru vyznačkoval Nicholson. Triky za pár norských korun jdou tlapu v tlapě se spořivým gore a absencí létajících střev, takže se to musí zaměřit i na rodinné hodnoty a otázky, které kolem nich za dané situace vznikají. Je dívčí puberta horší během cyklu, nebo v jednom z cyklů Měsíce? Nasypat stříbro, nebo granule..? ()

Reklama

Sludger 

všechny recenze uživatele

Rozhodne jeden z lepších „vlkodlačích“ hororov. Oceňujem, že príbeh je rozdelený do dvoch častí – sledujeme starého vlkodlaka a zároveň aj vznik nového. Film sa nebojí prejsť aj do drsnejších scén a niektoré scény sú slušne mrazivé a plné napätia. Dokonca aj podoba beštie vyzerá dobre aj napriek tomu, že je celá digitálna, čo sa nedeje často. Dielu kazia kvalitu menej kvalitní herci a dosť veľa logických prešlapov. Žena strieľa do vlka, on aj tak ide pomaly k nej, bez dravého útoku, injekcia zaberie podľa vôle scenáristu... Ako celok – slušná žánrovka. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vlk, Moje sestra vlkodlak a Americký vlkodlak v Londýně v jednom na severský způsob. Průměrný snímek o vlkodlacích s povětšinou nijak pěkným vizuálem, navíc ty přepálené barvy byly nepříjemné. Thale není dvakrát sympatická dospívající dívka, i když má samozřejmě leccos za sebou. Její matka je asi nejlepší postavou a také největší hrdinkou, páč když je nalezeno lesní doupě, tak všichni chlapi ji nechají jít dovnitř samotnou, což jí ale nakonec zachrání život. Triky jsou vesměs průměrné až mizerné...je s podivem, jak dokonalou přeměnu zvládli s mechanickými efekty v Americkém vlkodlakovi, a jak oproti tomu lajdáckou v době, kdy počítače dokážou téměř vše. Odpustím i útoky většinou mimo kameru, vadilo mi ale kolísavé napětí. Chvílemi se film táhnul nekonečně dlouho. Na jedno podívání dostačující. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

od norského netflixáckého béčka se asi těžko dal čekat zázrak a výsledek je tak koukatelná vlkodlakárna s řídkou atmosférou, nějakými těmi rodinnými hodnotami, relativně slušně vypadajícím vlkodlakem (na podobnou produkci) a samozřejmě bez krve, nejspíš proto aby u vlka vikinga mohly usínat děti ve školce při poledním klidu. Horor to zcela určitě není, protože bát se tady opravdu nebudou ani pětileté děti, ale jako moderní fantasy to nakonec celkem ujde...50% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno