Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli ultradementní finále čtvrté série Rebels, tak jste vlastně ve veké výhodě, protože ještě můžete doufat ve smysluplnost zápletky. Ten, kdo je s tím večerníčkem seznámený, bohužel ví, že admirála Thrawna a Ezru si na konci odnesly jakési létající vesmírné velryby (nebo možná sépie, who knows). Takže je samozřejmě naprosto logické, že po několika letech od této události je nalezena mapa k místu jejich pobytu v tisíc let starém chrámu nějakých čarodějnic. Možná budeme ještě s láskou vzpomínat na Obi-wana a Bobu Fetta. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem fanouškem SW.. viděl jsem všechny filmy, Mandalorian i Seriál CW takže jako vím kdo Ahsoka je. V Mandym byla úžasná.. Ale tady? Seriál Rebels jsem už nesledoval, protože jsem měl pocit, že už to pro mne není, oproti CW se to odehrávalo už jako mimo můj SW svět a nové postavy mi byli hodně nesympatické to je to co mi tady vadí.. Chtějí po někom aby naskočil do rozjetého vlaku. A je to nějaký moc takový přehnaný.. Mečem dělá ďoury o velikosti kanálového poklopu do metrový podlahy z kamene ve svatyni staré tisíce let, kde je mimochodem schovaná mapa k Ezrovy, kterej je nezvěstný cca 5 let, jak do ementalu, ale pak zase někdo jiný někoho propíchne a vlastně o nic nejde.. přežije to... Obi-wanovi to nebude sahat ani po kotníky.. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm… pokud bych byl super velmi-obr-maxi generál na útěku (z neznámých důvodů - ale znělo to vážně) proč bych nechával někde mapu kde jsem? Nebo ta fialo-zrz-pipka na vznášedlo-motorce (však víte co myslím)… jako… rozepnutá bunda ji sotva vlaje… otevřená helma (bez jakéhokoliv náznaku tlaku vzduchu na xicht). Jako vím, že je to pohádka… ale tady zase někdo v životě neseděl na motorce :). Sem se zase rozjel… musím tu hlavu vypnout :D. Škoda ale, že ji nezapnul Filoni. Ta idiocie vystavění seriálu je nebetyčná. Ahsoka má bohatou historii v animáku Clone Wars. Nějakých 130 epizod (kde si mimochodem asi jen 3x šťeknul současný “hlavní robotí parťák” Ahsoky (!?). No… Ale hraná Ahsoka je vlastně pátá řada 5 let jiného ukončeného animáku Povstalci, (kde se vyskytla Ahsoka asi v 5ti epizodách ze 70). Jediná berlička je vlastně 13. kapitola Mandaloriana, díky které víme, že Ahsoka hledá nějakého “velkovezíra” (nevíme proč) a zlá teta ví kde je (nevíme odkud). Tohle je prostě scénaristická lobotomie. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka získava mapu k miestu odpočinku Imperiálneho generála. Je ju nutné rozlúštiť a tak je návšteva starej známej nutná. Prevedenie: Ahsoka je moja obľúbená postava z univerza už od klanových vojen kedy ju trénoval Anakin. Jej hlavná predstaviteľka je úžasná a krásna žena. Čo mi ale vadí, je že je tu tých emancipovaných žien trocha veľa a muži sa objavujú iba v hologramoch alebo ako trtkovia na pozadí. Vec čo mi ale imponuje je, že dostávame hrané postavy z kresleného univerza Rebelov za čo dávam palec hore. Záporáci vyzerajú zatiaľ dosť solídne. Linka Black Jedi je prvý raz na filmovom plátne. Dúfam len, že sa to viac rozbehne a pribudne solídny príbeh. 65% ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bída, bída, bída, prachsprostá bída. Kde vzali ta neherecká prkna? Taková dřeva, aby člověk pohledal. Z těch tří (!) ženskejch, co tu mají velký role, umí trochu hrát Rosario Dawson a ani to není žádná sláva. Fakt jsem měl problém to vůbec dokoukat. Ta Sabine a ta temná jedijka, či co to je, neumí hrát, jen se tváří drsně a nemají na to...nesympatické, neherecké holčiny. Takhle tu feminizaci fakt neprosadíte. :-D Kdybych věděl, že na tý kouli je otočný mechanismus, tak bych ten klíč odhalil sám během pár minut pomocí kombinací. :-D ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Poprvé se nám v rámci kánonu představí E-wing, který je novým typem stíhače Nové republiky a v rámci Legends byl představen právě v éře válek s velkoadmirálem Thrawnem. Poprvé byly stíhače představeny v komiksové knize „Star Wars: Dark Empire“, kdy v roce 6 ABY Luke propadne Temné straně. (Veskoslav)
  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)
  • Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) patří k Dathomirským čarodějnicím nebo Dcerám Allya (na památku dathomirské jedijské mistrině Allya z dob Staré republiky (300 BBY+). Ony samy byly během Velké čistky v průběhu Klonových válek prakticky vyhlazeny. Svůj podíl na tom měl tehdejší separatistický generál Grievous, který osobně vedl pozemní útok za účelem vyhlazení Nočních sester (jednoho z hlavních klanů Dathomirských čarodejnic) a jejich představené matky Talzin. (Veskoslav)

Reklama

Reklama