Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 2: V potu tváře (S01E02)

(epizoda)
  • USA Part Two: Toil and Trouble (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ashoka a generálka Hera Syndulla cestují do loděnic Nové republiky, kde učiní nečekaný objev. (Disney+)

Recenze (51)

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Qui-Gon byl probodnut přesně a hezky doprostřed břicha, Sabine na okraj oblasti břicha a když se dobře trefíte, tak defacto minete všechno důležité. Qui měl prostě smůlu. To bych více řešil 3. sestru:) Pomalu to začíná nabírat. A pokud umíte anglicky a víte název 1. knihy od Thrawnovi, co kdy vyšla, budete mít pěkný easteregg:) ()

Raid91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl byl o něco slabší než první ale jako začátek skvělý. Ale nemůžu si pomoct, cast Sabine mi nějak nesedí Hera je skvělá ale Sabine bych si představoval někoho jiného, no snad si mě získá jako v Rebels. Tak pro ty co rýpou... Sabine byla bodnuta na okraj břicha a důvod proč umí ovládat lightsaber je díky tréninku s darksaberem, když ji učil Kanan. Btw slyšet hudbu z Rebels tak to byly hotový zimomravky. ()

Reklama

madcap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě ani druhá epizoda nezklamala, stejně jako u první to vidím na velmi slušné 4 hvězdy. Vím, že tohle je místo pro recenze, není to přímo diskuze, ale snad mi odpustíte reakci na pár "předřečníků" (ať už tady, nebo u prvního dílu) – 1. ironické zmínky o "girl power" - já si myslím, že to není žádná Filoniho pseudo-feministická "woke" agenda ... Ahsoka je de facto pokračováním Rebels a kdo sledoval Rebels, tak ví, že Kanan, který tam byl dlouho ústřední postavou, tak ten se už před lety heroicky obětoval a je po smrti a Ezra je nezvěstný, protože někde v mezigalaktických dálavách pátrá po (taktéž nezvěstném a navíc úplně modrém) admirálu Thrawnovi. Prostě jim tam došli chlapi! 🤷‍♂️ Myslím, že až se ti dva posledně jmenovaní znovu objeví na scéně, tak se dosavadní genderový nepoměr celkem slušně vyrovná ... 2. To "sporné" bodnutí beru tak, že Darth Maul byl prostě mnohem víc skilled zabiják a měl zkrátka u Qui-Gona o pár cenťáků lepší trefu, neviděl bych v tom zas takový problém, ale samozřejmě chápu, že na meme-materiál je zaděláno, hurá do toho 🙂 . 3. Souboj Ahsoky s inkvizitorem - no asi měl kluk natrénováno a má talent ... 🙂 Řekl bych, že Ahsoka určitě ještě ohledně soubojů něco zajímavého předvede v nějakých zásadnějších scénách v pozdějších epizodách. Ale ano, uznávám, že už jsme od Ahsoky viděli lepší výkony ... no i tak to pořád bylo o několik úrovní lepší, než třeba "legendární" bitka Rey+Kylo vs. Snoukova ochranka ... 😂 ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale občas v tom soundtracku, konkrétně minimálně v outru, slyšim skoro až melodii Pirátů z Karibiku, zejména pak Na Konci Světa. A což o to, je to spíš pocta pro Hanse Zimmera, protože druhej i třetí díl Pirátů z Karibiku je úžasnej všemi směry včetně hudby. On vždycky dokáže udělat tak neskutečně dobrej soundtrack, že to pozvedne celej film o řád výš ať už je sebehorší. Každopádně skvělý díl. Nejsem z toho ani náhodou tak odvařenej jako z Mandaloriana, protože to je královskej počin, ale pořád skvělý. Ach, pořád můžem jen snít, že by takovou kvalitu měla třetí trilogie :( ()

LIFOsama 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda byla stejně skvělá jako ta první. Užijeme si v ní část posádky Stínu z Rebelů, hlavně postavu Sabine Wren, Hery a šíleného droida Choppera, který se nebojí jít přes mrtvoly. K tomu všemu také dostaneme ochutnávku bojového umění padawanky Shin Hati. Jen mě trochu zarazilo probodnutí mečem a následné vyléčení, ale tak asi tam jezdí/lítají sanitky rychleji než u nás a bacta sprej to jistí :D ... Někdo si stěžuje na Ahsočino chování, ale vzhledem k tomu, co vše se v animácích událo, ji zcela chápu. Těším se na další epizodu. Ať vás provází síla. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Při uzavírání koule s mapou si můžeme povšimnout zeleného plamene. Je to odkaz na dathomirskou magii, která je probojena s Temnou stranou síly. (Veskoslav)
  • Poprvé se nám v hrané podobě ukáže tzv. Force Echo, kdy uživatel Síly může vyvolat obraz nebo vzpomínky místa pomocí Síly. (Veskoslav)

Reklama

Reklama