Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pet hvezdicek za akci minus tri za demenci scenaristu, a/ v celym sektoru je rusen signal, proto z povrchu planety s poskozenou vysilackou komunikuju o 106, b/ Ahsoka vs sila vs orb, kapitola sama pro sebe, c/ orb pokazde vyzadoval aktivaci, po vyjmuti Ahsokou ne, d/ ve chvili vyjmuti orbu byl dle grafiky vypocet lehce za polovinou, po navraceni orbu, byl hotov a tak se da pocitat dal a dal, tohle je zatim jednoznacny vyherce v poctu oslich a casto zbytecnych mustku. K tomu detinske chovani Sabine, u ktere se lze tezko rozhodnout jestli je to on, ona ci ono. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sabine a Ashoka musia čeliť nepriateľom, ktorý už majú v rukách kľúč k nájdeniu Imperiálneho generála Throna. Sabine podľahne nepriateľovi v snahe zachrániť Ezru a Ahsoka sa stretáva so svojím majstrom. Hera aj napriek zákazu prichádza na pomoc svojím priateľkám. Prevedenie: Opäť silne emancipovaná časť ale opäť mi to nevadí nakoľko sa stretávame s veľmi peknými súbojovými choreografiami a celkovo príbeh napreduje a netočí sa v kruhu. 97% ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimava cast. S par sermami, kde tvorcovia urobili dobre, ze sa inspirovali tymi "samurajskymi", aby dodali trosku doveryhodnosti a zvolnenia v zbesilom machani LED-pasikmi. Cele to vsak za mna tahal jednoznacne Ray Stevenston, na ktoreho "prejavenie" som cakal 4 epizody. :) Priemer. Klise s padavankou bolo uplne predvidatelne a malo posunut dej. ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vy AndoroMilci si běžte vymastit dicky někam do knihovny nad Algebrou protože seriál Andor byl stejně tak nudnej a se Star Wars neměl nic společného =D ale Ahsoka dokazuje že když vezme otěže do rukou pravý fanoušek Star Wars jako je právě Dave Filoni tak dostaneme takové Star Wars jaké jsme si přáli, ten feeling obzvlášť z tohoto čtvrtého dílu byl naprosto stejný jako když jsem před 25 lety viděl poprvé Epizodu VI. Tohle jsou Star Wars které jsme chtěli a které jsme si přáli. Dave Filoni je bůh! A konečně nám dodal to nač jsme čekali a očekávali A….. 10/10 ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, přesně tak. Kdyby v minulém díle bylo to, co bylo v tohle první dvě minuty (alespoň ze strany záporáků), bylo by to víc konzistentní. Ale stejně byl díl skvělej stejně jako právě tenhle. A potom přijde top úplně všeho. Až jsem si říkala: A kam po tomhle klenotu? Prostě jsem na tu nádheru jenom zírala a zírala! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Magie, která udržovala Inkvizitora Marroka (Paul Darnell) naživu, je stejná, jakou použila Matka Talzin na vylepšení a udržení při životě Savage Opress či jeho bratra Darth Maula. Jedná se tedy o moc čarodějnic z Dathomiru. (Veskoslav)
  • Anakin (Hayden Christensen) má na sobě jedijskou róbu z konce éry Klonových válek a jeho pádu k Temné straně. Nemá ale meč Anakina Skywalkera, ale Darth Vadera. (Veskoslav)
  • Rodina Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), klan Wren, jeden z nejstarších a vysoce postavených klanů byl vyhlazen během operace „Noc tisíce slz“. Proto nemůžeme vidět jejího čelního představitele, Ursa Wren, po boku Bo-Katen ve 3. sérii Mandaloriana (od r. 2019), přestože patřila mezi její nejvěrnější podporovatele. (Veskoslav)

Reklama

Reklama