Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Mám problém v tom, a přiznávám to, že nemám rád Anthonyho Mackie. Prostě nemá talent i když hraje v akčňákách. Venku za čárou byl sice trošku robotrhanej, ale zase taková hrůza to nebyla. Zase co chtít od herce co zabil Altered carbon Takže suma sumárum to ujde. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Film jako takový je silně zralý na Odpad!, totální kikotina. Super stupidní dialogy, nesmyslné obraty, lidi se chovají jako idioti. Krutopřísný dlouhý pohledy, hustohustý kecy... Bohužel zase slátanina. Skoro nekoukatelné a k smíchu. Jedna hvězda za US roboty a CCCP roboty - užil jsem si přestřelku. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Za čárou, před čárou, nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát. Další Netflix kousek z edice „nablýskané nic“. Potenciál utlačený překombinovaností, logičnost na úkor efektu………..a ejhle, z plánovaného áčka tady najednou máme béčko jako vyšité. Použil bych legendární dialog z pořadu Ano, šéfe!: „Jak vám chutnalo šéfe?“  „Stálo to za hovno, děkuju za optání“. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Snahy o twisty v druhý polovině byly vcelku fajn a nějaký myšlenky samy o sobě nepůsobily uplně marně. Jenže když se snažíte o nějaký vážnějc míněný poselství v rámci béčkovýho bijáku s klišoidnim námětem USA vs. Rusko nebo dialogama šustícíma papírem, vyjde to v lepšim případě naprázdno, což se stalo i v tomhle případě. Jediný, co mě potěšilo a bez problémů fungovalo byla akce. To samozřejmě neni u akčního béčka uplně málo, ale samo o sobě to k výraznýmu úspěchu nepostačí, dvě hodně silný hvězdy. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na poctivý akční sci-fi béčko, na jednoduchou vyvražďovačku s docela slibným námětem, nicméně mě čekalo obrovské zklamání. Zajímavé téma z budoucnosti, různí roboti a drony, jsou sice dobře udělaní, nicméně jejich potenciál je trestuhodně nevyužitý. Děj je takový nijaký, chybí mu pořádný spád, akční scény jsou docela nudné a o ničem. Scénář nic moc, zápletka působí zcela tuctově, občas trochu nelogicky, herci extrémně nevýrazní, dialogy nezáživné až křečovité. Velká škoda, jako taková akční jednohubka asi dobrý, ale jinak bohužel těžká nuda a zbytečně promarněný potenciál. 3/10. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • V scéne s deťmi v sirotinci je v pozadí okrem ruštiny počuť aj maďarčinu. (Mamut)
  • Dvakrát je v rozhovoru o Kovalovi Ukrajina umístěna na Balkán. (JerryPilsen)
  • Tento film obsahuje několik podobností se sériemi Avengers a Captain America co se týče postavy Lea. Anthony Mackie, který též hraje v těchto filmech, je několikrát označen jako „Cap“ (Kapitán – Kapitán America) a „War machine“ (postava, kterou v MCU hrál (Don Cheadle). (kesinaa)

Reklama

Reklama