Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (188)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Takovej ten film, u kterýho si říkáte "no, šlo to." Efekty docela ušly, nějaká drobná akce byla, ale příběh překomplikovaný s tolika logickými chybami a - bohužel - marnými snahami o vrstevnatost, že si u závěrečných titulků říkáte "WTF?". Pokud chcete akční střílečku z blízké budoucnosti, klidně si to pusťte - ale nečekejte od toho příliš. Za mě a můj sobotní večer to docela ušlo :-) 50 % ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Outside The Wire" je v podstate len vysoko oddychový film. Nie je nad ním treba nejako premýšľať alebo v ňom hľadať niečo viac. Dostaneme v podstate čo očakávame. Má niekoľko zaujímavejších zvratov, no neviem či robia tento film nejako viac zaujímavým. Ono sa to dá považovať za pozerateľné akčné sci-fi béčko, no mám s filmom jeden celkom zásadný problém, ktorý si potrebujeme rozobrať. A tým je skutočnosť, že mu chýba nejaká originálna kosť v jeho tele. Film je doslova scenársky mix všetkého možného, čo sme videli v mnohých iných filmov. Má to niečo z "Terminátora", niečo z "Age Of Ultron" a je ťažké sa na to dívať a hovoriť si, že to nevidíme a sledujem film len ako film sám o sebe. Pretože to tam na mňa po celú dobu kričí. Herecké výkony sú obstojné, no dokopy to zachrániť nevedia. Okrem toho akcia v tomto filme tiež nie je najvydarenejšia. Veľké množstvo strihov všade naokolo, aby sa zakrylo, že boje ako také nie sú reálne. Čo viac dodať? Ak chcete ľahký oddychový sci-fi film, nad ktorým nebudete musieť premýšľať, možno je to pre vás. No nič extra od toho nečakajte. Je to proste januárový film. Hodnotenie: C- ()

Reklama

Zombi 

všechny recenze uživatele

Vcelku nudná záležitost, kde Mackie pořád trousí nějaký životní pravdy a moudra o válce a vůbec a chvilku se tváří hrozně drsně a vzápětí jako nejlepší kámoš, záda mu kryje odrzlej mlaďoch, kterej by se svým přístupem nezůstal v armádě ani půl hodiny. Akce je docela dost, ale je celkem nezáživná, scénář nesmyslný a režie slabá. Závěrečný zvrat, který film prodlužuje o půl hodiny taky nedává smysl. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách děsná šmíra. Od Hafströma jsem po Plánu útěku už žádné vzepětí neočekával (a přitom je Pokoj 1408 vizuálně docela hravý... poprvé a naposled asi), ale Za čárou bohužel nabízí jen těžkopádná poselství, nesympatického hlavního hrdinu, kterého Mackie - hrající tradičně na půl plynu - zašlapává do země, a neuvěřitelně roztahanou zápletku prokládanou spoustou akčních scén bez chuti a zápachu. Přestřelky jsou nudné, honičky a bitky zprasené střihem a přehlídka vojenské techniky á la Call of Duty sice vrcholí robůtky, ale jejich povedený production design kvůli strnulé kameře a dramaturgii není využit ani omylem. Jiný scenárista, režisér a producent by s takovým materiálem jistě naložili líp... tohle se bohužel ve slabších okamžicích blíží bulharským seagalovkám a v těch lepších to z dálky kouká na Postradatelné. Mrkněte radši na seriál Almost Human, který tohle téma v jediné (bohužel) sezóně rozpracoval mnohem hravěji a zábavněji. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina. Netflix se sice holedbá, že v korona době bude vydávat jeden film týdně, ale k čemu mi to je, když vydává takovéhle sračky? Nejlepší poznatek z tohoto filmu je Emily Beecham a tu zřejmě budu muset shlédnout v nějakém lepším, koukatelnějším příběhu. Byla tu totiž zatraceně málo a všichni ostatní tu navíc byli tak nějak zbyteční. Béčko jak vyšité, ale i dnešní béčkaři natočí lepší akci. Tady ta rádoby oktanová byla spíš na párfacek. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • Scéna prestrelky pred bankou sa odohráva v Budapešti na križovatke Muranyi a Marek Jozsef. Križovatka je v tvare + ale jednu ulicu zablokovali, aby tam postavili vchod do banky. (Mamut)
  • Dvakrát je v rozhovoru o Kovalovi Ukrajina umístěna na Balkán. (JerryPilsen)
  • Ve scéně, kdy se Leo (Anthony Mackie) setká s Viktorem Kovalem (Pilou Asbæk), můžeme vidět, jak mu během bojové scény sebere zbraň Steyr SPP. Jedná se o úplně stejný model zbraně, kterou Anthony Mackie používal v roli Falcona ve filmech MCU. (UncleMorty)

Reklama

Reklama