Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (214)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Takže. Stačí přiložit ucho a prostě jenom otáčet čudlíkem a nakonec to tam zapadne. To bych se mohla lupičem se specializací na sejfy stát i já, morálku mám stejnak na štíru. Takže, otevřem extra spešl drahej sejf, kterej je šíleně slavnej a je vlastně naprosto nemožný ho otevřít, protože má dvěstě triliard kombinací. To neni jen tak, jestli doleva doprava doleva nebo doleva doleva doprava, že jo, jenže cvak cvak cvak a je to, berem prachy, všechny? Jasně, že ne, nám jde o prestiž, že to jako umíme, že to neni ani doleva doprava doleva, ani doleva doleva doprava, ale je to doprava doprava doleva. Naprosto idiotský film. Strašně mě vytáčel, loupeže byly směšný a jak jsem myslím vcelku jasně řekla na začátku, ono otevírání sejfů mě děsně sejřilo. Nejdřív sem se smála, ale pak sem byla spíš dopálená, jak je možný natočit takhle otravný film s takhle pitomou zápletkou a inkasovat za to prachy. Filmy (seriály) typu money heist mám moc ráda, ale musí být chytré, nápadité, tohle je děs s fest nesympatickými postavami, který vlastně ani nedává smysl. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o prequel, ale se samotným filmem to má pramálo společného. Maximálně dva sny a pár záběrů v televizi, jinak si Armáda zlodějů hraje na svém písečku. A mně to nedávalo prostě smysl. Moc dlouhé, vlastně zbytečné. Otevírání trezorů nevysvětlené, místy přehnaně snadné. Praha a čeští herci potěšili. Jinak v tom nevidím přidanou hodnotu. Armáda mrtvých měla spád, akci, přepálenost, která fungovala, ale zde to na mne působí zcela zbytečně. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Polk.“ Asi mi niečo ušlo, inak nechápem tomu, aký má zmysel pokúsiť sa zviezť na úspechu Armády mŕtvych rip-offom (resp. spin-offom resp. prequelom), ktorý s ňou okrem vedľajšej postavy nemá na 98% nič spoločné. Dokonca sa jedná o úplne iný žáner! Takže ak čakáte zombies, zostanete sklamaní: je to odľahčená heist movie, ktorá sa síce odohráva na pozadí prebiehajúcej zombies apokalypsy, ale z tej vidíte len pár sekúnd. Hlavné slovo bolo udelené postave, ktorá ma v Armáde mŕtvych bavila najmenej. Paradoxne, hoci som si k jej samostatnému dobrodružstvu (z produkcie Zacka Snydera) sadal s nechuťou a s jasným názorom, že to bude zlé, napokon som bol príjemne prekvapený. Nie je to pecka roka. To vážne nie. Ale má sympatickú atmosféru, fajn kasting, dobré nápady a napriek minutáži á la Pán prsteňov solídne odsýpa. Poteší česká výprava, i záverečné cameá. Prekvapením je, že tentokrát ma Dieter (ktorého herecký predstaviteľ to celé režíroval) bavil, aj keď nielen jeho humor, ale celkovo humor tohto filmu sa zasekol na úrovni strednej školy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Snyderov Army of the Dead ma celkom bavil. A rád som si pozrel aj solovku s Dieterom. No doteraz nechápem ako je možné, že tento prequel vyšiel v ten istý rok a prečo táto postavu dostala sólovku. Keď to oznámili, som sa nie len čudoval, ale aj krútil hlavou. Fakt potrebujeme tento prequel ? Nie nepotrebujeme, podľa mňa, no nie je to niečo čo by niekomu ublížilo pri pozeraní a navyše je to celkom fajn jednohubka. Matthias Schweighofer je trošku podivín, ale to je aj v Armáde. Lúpeže sú celkom fajn a v závere ma to dokonca aj začalo trošku viac baviť.  Bavilo ma aj prepojenie na Army of the Dead a ak vás Snyderov film bavil, kludne odporúčam aj tento prequel. 70% - 3* ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Docela slušný přívěsek Armády mrtvých, který dobře vypadá a docela odsýpá. Nemělo by se nad ním moc přemýšlet, ale rejža i hlavní kasař Mattthias Schweighofer odvedl kus práce. Z prstu vycucaná zápletka se sejfy nahodí udičku a pak už se spolu s Dieterem vezete na Nathalii Emmanuel. Praha je fajn a Svatý Mořic ještě fajnejší. Nic extra oslnivého, ale možná to znovu uvidím raději než onu Armádu mrtvých. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Když tým Interpolu hlídá budovu kasina, ve kterém je poslední sejf, a Delacroix (Jonathan Cohen) rozhodne, že počkají do pěti do rána, při pohledu na Beatrix (Noémie Nakai) na obrazovce vedle ní nejdříve vidíme čas 8:43:47, poté 8:43:56 a pak znovu 8:43:47. Na konci scény se čas změní na 24hodinový formát místo původního 12hodinového. (Anyk)
  • V prvních minutách může pozorný divák zaslechnout v originálním znění i češtinu (v kombinaci s němčinou), a to od ženy křičící na hlavního hrdinu (Matthias Schweighöfer), který se zatím z televize dozvídá o zombie apokalypse v Las Vegas, přestože se celá situace odehrává kdesi v Německu. Češtinu pak v hojném množství můžeme správně slyšet i během loupeže v Praze. (ArsenalEagle)
  • Ve filmu se na okamžik objeví český stand-up komik Tigran Hovakimyan v roli místního policisty. (RanuncuL)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama