Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (214)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jebnutý som v prvom rade Ja, lebo mi viditeľne nestačí dočítať sa v komentároch, že toto nie je žiadny horor. Čo z duše fakt nenávidím, sú tieto prijebané teen snímky (okrem tých krátkych z pornhub) námetovo o drogách, respektíve nesúce sa presne v totožnom duchu, ako v tomto prípade, o nepolapiteľných čorkároch so schopnosťami Bruce Leeho či Alberta Einsteina. Kurva keby tu bola aspoň štipka z horor žánru, ale toto je asi taký prequel k “Armáde mŕtvych”, ako je Star Trek pre Star Wars. Moja chyba, no nemilosrdný budem tak či onak, lebo nemám rád keď niekto ojebáva, respektíve sa baví na môj účet. Toto NIE JE ŽIADNY HOROR, toto je čistá trapárna .. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Bez problému koukatelný lupičský film, kde jsou asi nejzajímavější české reálie a čeština i v cizojazyčné verzi. Jen závěr mi přišel ne úplně dokončený. Trochu mne mátl motiv zombie apokalypsy na pozadí událostí...a až tady z komentářů čtu, že to má mít spojitost s nějakým jiným zombie filmem. Tady mi to zombie téma přišlo úplně mimo mísu a s dějem to nemělo ani kapku spojistosti a smyslu. 70% (viděl jsem 1x) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z odlehčených heistovek, ale funguje to. Samotné otevírání trezorů patří k tomu nejzábavnějšímu, co jsem na dané téma viděl, film si od začátku do konce drží solidní tempo a i přes občasná hluchá místa dává většinou zapomenout na přepálenou stopáž a funguje i vtip, ačkoliv bez otravného pištění hlavního hrdiny bych se obešel. Matička Praha potěší vždy a cyklovýlet pražskými ulicemi jsem si docela užil. Výhrady nemám ani k hercům. Schweighöfer ukázal svůj komediální talent a Natálka je roztomilá, což v jejím případě stačí. Pokud se vám líbila Armáda mrtvých, budete se bavit tady. 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Polk.“ Asi mi niečo ušlo, inak nechápem tomu, aký má zmysel pokúsiť sa zviezť na úspechu Armády mŕtvych rip-offom (resp. spin-offom resp. prequelom), ktorý s ňou okrem vedľajšej postavy nemá na 98% nič spoločné. Dokonca sa jedná o úplne iný žáner! Takže ak čakáte zombies, zostanete sklamaní: je to odľahčená heist movie, ktorá sa síce odohráva na pozadí prebiehajúcej zombies apokalypsy, ale z tej vidíte len pár sekúnd. Hlavné slovo bolo udelené postave, ktorá ma v Armáde mŕtvych bavila najmenej. Paradoxne, hoci som si k jej samostatnému dobrodružstvu (z produkcie Zacka Snydera) sadal s nechuťou a s jasným názorom, že to bude zlé, napokon som bol príjemne prekvapený. Nie je to pecka roka. To vážne nie. Ale má sympatickú atmosféru, fajn kasting, dobré nápady a napriek minutáži á la Pán prsteňov solídne odsýpa. Poteší česká výprava, i záverečné cameá. Prekvapením je, že tentokrát ma Dieter (ktorého herecký predstaviteľ to celé režíroval) bavil, aj keď nielen jeho humor, ale celkovo humor tohto filmu sa zasekol na úrovni strednej školy. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v následujících lokacích: Česká republika (Praha, Mariánské lázně, Slapy, Hýskov, Stará Huť, Vinařice, Vrané nad Vltavou, Velká Amerika), Rakousko (Hallstatt), Německo (Obersalzberg) a Francie (Paříž). Mezi pražské lokace patřily Rudolfinum, Železniční most, chrám Svatého Víta, Václava a Vojtěcha nebo budova České spořitelny v Rytířské ulici. (Muffino)
  • Ve filmu se na okamžik objeví český stand-up komik Tigran Hovakimyan v roli místního policisty. (RanuncuL)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama