Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič nabere dvě tajemné ženy, které má celou noc vozit z večírku na večírek. Pak se ale ukáže, co jsou obě zač – půjdou mu totiž po krku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si podkopává nohy sám pod sebou tak, že lidi a upíři spolu bojují po čase jich to přestane bavit a domluví se spolu na míru tento mír má 3 podmínky nebudou na sebe upozorňovat nebudou zabíjet ty co to nechtějí (co to je za blbost to jako chodily za lidma a ptaly se tebe můžeme vysát on řekl nemůžete tak oni mu řekly dobře nashledanou) a nebudou lozit do jakési Doyle Heights (proč k tomu se dostanu). Tak, že chlápek vozí dvě upírky od místa k místu a oni tam zabíjejí vůdce upírů jelikož chtějí převrat. Nikomu až na jednoho týpka na konci zde nefungují mobily a ani nikdo se nedívá na televizi jinak by přišly na to, že se něco děje a ty upírské klany jsou tak slabé, že jich dokážou zničit  2 ženské a jeden chlápek pravděpodobně se to inspirovalo Underworldem kde to samé dokázala jedna ženská a jeden vlkodlak/upír nebo kdo to vůbec byl. Toho chlápka se snaží zachránit jeho brácha z Doyle Heights co je lovec upírů a má ve svém klanu zhruba 9 lidí proč se jich teda upíři bojí  je záhada.  Jinak je to lepší průměr jen ta debilita to prostě ničí.  P.s. Megan Fox  je tam tak 5 minut měla by vyměnit agenta neboť mě přijde, že bere snad každý film co ji osloví což je smutné 60 procent ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Upírsky Collateral? Ale kdeže. Veľmi jednoduchá a veľmi nepremyslená moderná verzia upírskeho sveta, v ktorom existuje prapodivné prímerie s ľuďmi. Vždy keď sa nad práve skončenou scénou trošku zamyslíte, tak Vám vyskočí niekoľko logických alertov. Napríklad prečo traja rebelujúci boli fyzicky zdatnejší, že bez problémov zvládli zabíjať vyššie postavených? Ďalší problém, ktorý ale vznikol zo slaboduchého scenára, boli herci. Dokázali zohnať len C akosť a najviac peňazí tak v tomto smere zožrala zrejme mini účasť Megan Fox. Najviac potešilo angažovanie poprsia Sydney Sweeney (škoda že ju neobsadili ako jednu z ústredných upírok, hneď by išla jedna hviezda hore). A ten záver? Škoda reči. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Klasický netflix multikulti a lgbt ale to nevadí. Nápad celkom fajn. Len dosť zdĺhavý film. Cielovka nie som ale za ten dabing a pár dobrých scén objektívne za tri hviezidčky. Veľa filmov o upíroch až tak nie je keď to porovnám zo zombikmi. Treba doplniť aj že vo filme Sa objaví Megan Fox. Len toľko k tunajšiej databáze ale tak chyby robí každý. 3* ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Chorizo tímido vozí dvě rajcovní upírky v taxíku po LA. Praštěný nápad fajn, zbytek bezkrevný akčňák bez nějaké větší originality. Vizuálně velmi povedené. Občas fajn nápad. Práce se světem naprosto nevyužita. Trochu mě deprimuje, že to samé bych mohl říct i o seriálovém Zaklínači. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Splašený upírský hejsek poruší smlouvu o nútočení mezi lidmi a krvesaji a tak začne válka. Neskutečně naivní, úplně blbé a tak zoufale neinvenční, až jsem měl obča pocit, že se mi to zdá. Ale na druhou stranu scénáristicko-režisérské břídilství mělo do určité míry jisté kouzlo. Palec nahoru mohu dát s klidným jenmo za herce. Hlavní hrdina je sympaťák, upírské holky mě bavily a ve vedlejších rolí pobaví jak vycházející, tak zapadající hvězdičky. Každopádně ani to nic nemění na tom, že se jedná o čistokrevné mlácení prázdné slámy. 30% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu začalo v New Orleans (Louisiana, USA) v únoru 2020, ale po 44 dnech bylo natáčení pozastaveno kvůli covidu-19. V srpnu téhož roku se filmování obnovilo. Dále se natáčelo v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama