Reklama

Reklama

Živý terč

Trailer

Obsahy(1)

Psychopatický zabiják Emil Fouchon se svou bandou za tučnou odměnu organizují pro zvrhlé zbohatlíky lov na člověka. Protože pečlivě vybírané oběti jsou většinou bezdomovci, kteří nemají žádné příbuzné, běží "obchod" poměrně hladce. Komplikace začnou v okamžiku, kdy se objeví právnička Natasha Binderová, která hledá otce, jenž byl jednou z posledních obětí lovu. Fouchonovi zabijáci by si jistě s takovou komplikací snadno poradili, kdyby se neobjevil námořník Chance Boudreaux. Je mistrem bojových umění a bývalým příslušníkem elitní jednotky. Je však bez peněz a nutně potřebuje práci. Nechá se Natashou najmout, aby pátral po jejím zmizelém otci. Brzy se dostane gangu zabijáků na stopu. Netrvá dlouho a dojde k první divoké přestřelce. Její obětí se stane několik vrahů a policistka Carmine Mitchellová, která Natashe a Chancemu pomáhala při pátrání. Chance s Natashou uprchne do blízkých lesů ke svému strýci Douveemu. V patách jim jsou Fouchon a jeho muži, motivováni velkou finanční odměnou za zabití Chance. Kruh kolem pronásledovaného se pomalu uzavírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +dobrá akce, příběh, záporáci -nereálná akce (Van Damme je neporazitelný a má přesnou mušku)/// Trošku starší, ale pořád slušná akce. Ale může za to především mistr John Woo. Nebýt jeho, tak je to klasické béčko. I když ono je to vlastně klasické béčko. Tak dobře, je to aspoň zábavný výplach./// Celkem 74%/// ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film jsem svého času ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, uběhlo pouhých pětadvacet let od minulého shlédnutí a jaký propad... Snímek má příšerný scénář, špatně napsané dialogy a ani John Woo mě svým režisérským výkonem zrovna nepřesvědčil. Všechny akční scény jely ve slow motion, a protože jich tam bylo hodně, měl jsem toho po chvíli plné zuby. I přes téměř neustálý pomalý pohyb si režisér nevšiml chyb, takže si například Lance Henriksen v jedné ze scén svléká hořící kabát, aby ho měl po pár záběrech zase na sobě a mohl jít znovu na to, podobných blbůstek je tam ale plno. Zajímalo by mě, proč nechali ty čtyři Belgičany občas přebíjet zbraně, na to aby mu vystačily náboje by za sebou musel táhnout muniční vozík, když do jednoho protivníka pokaždé nasypal asi deset střel. A ten bodrý strýček... Je to špatný film a já se za své původní hodnocení stydím. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle se panu JCVD opravdu mimořádně povedlo. Tématiku lovu na člověka já prostě miluju a tohle je parádní brutální akční jízda z nabušeným Žánem na vrcholu sil a naprosto fantasticky zvrácenými záporáky a to byl ještě John Woo v tomto svém velkolepém émerickém akčním entré nekompromisně střižen producenty, takže si rozhodně dejte directors cut kterej tomu teprve dodává ten správnej říz. Každopádně to nejlepší v čem se pán : "Svaly z Belgie" kdy ve své kariéře prezentoval a to už se asi nezmění.95% ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Scénář, režie i obsazení tradičně béčkové (byť pod záštitou Johna Woo a v 90. letech, kdy pojem "béčko" měl svou váhu), ale jakmile Woo zhruba v půlce filmu nasadí své klasické propriety, neodtrhnete od toho oči, poněvadž Van Damme kope a střílí ostošest a dvojice záporáků Vosloo/Henriksen jsou dostatečně slizcí. Jen těch zpomalovaček snad nemuselo být tolik a Van Damme nemusel při každém výstřelu protivníka dorazit svou typickou otočkou. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Na týchto Žán Klodovkách som vyrastal. John Woo a JCVD ponúkajú nie len zaujímavý príbeh plný skvelých zaporákov (Henriksen, Vosloo), ale predovšetkým luxusne akcie, Žán Klodové kopy, otočky, salta, nagélované dlhé vlasy a štýlové spomalovačky od akčného mága Johna Wooo. Radosť na to pozerať. "Lovecká sezóna skončila." 80% - 4* ()

Galerie (67)

Zajímavosti (20)

  • Film byl původně zařazen do NC-17 a neměl tak být přístupný do 17 let, nakonec byl 7krát a zařazen do R-ratingu. (KucC)
  • Jean-Claude Van Damme (Chance Boudreaux) sa o filme po mnohých rokoch vyjadril: "Bol to zlý scenár, ale mali sme tam skvelé akčné scény a režisér John Woo ma prinútil, aby som vyzeral ako samuraj s mastnými vlasmi." (Raccoon.city)
  • Ve scéně, kdy Chance Boudreaux (Jean-Claude Van Damme) zlomí jednomu ze zločinců rameno, je možné jasně vidět, že se jedná o gumovou náhradu. (KucC)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama